Yandex Metrica

Bursa'da sahte içki operasyonunda 9 kişi tutuklandı

Bursa'da sahte içki operasyonunda 9 kişi tutuklandı

Bursa merkezli 9 ilde, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gerçekleştirdiği 'sahte içki' soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerden 9'u tutuklandı.

Genel

23.01.2024, 18:31

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Bursa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı ekipleri, sahte içki üretimi yapan yerleri tespit etti.

5 ay süren teknik ve fiziki takipten sonra şüphelilerin, etil alkollerin üzerine yüzey temizleyicisi, dezenfektan gibi ürün etiketleri yapıştırarak, 81 ile kargo ile gönderdikleri saptandı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

OPERASYONDA ÇOK SAYIDA SAHTE ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

Bursa merkez olmak üzere İstanbul, Mersin, Aydın, Malatya, Denizli, Gaziantep, İzmir ve Amasya’da 22 adrese 20 Aralık tarihinde eş zamanlı baskın gerçekleştirildi. Toplam 24 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda 31 bin litre etil alkol, 57 bin litre sahte içki, 5 bin adet içki yapımında kullanılan aroma, 51 adet alkollü içki yapımında kullanılan alkol kiti, 1 adet alkolmetre, 9 bin adet boş içki şişesi, 1 tabanca, 269 adet dezenfektan ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

ŞÜPHELİLERDEN 9’U TUTUKLANDI

24 şüpheliden 14’ü jandarmadaki işlemlerden sonra Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüphelilerden 9’u çıkarıldığı mahkemece ‘Örgüt faaliyetleri kapsamında Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Etmek’ ve ‘Sahte ve Kaçak Alkollü İçkileri Piyasaya Sürmek’ suçlarından tutuklanırken, 5 şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbirleri uygulandı.

10 şüpheli ise savcılık sorgusundan sonra serbest bırakıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading