Yandex Metrica

Barbie'nin LGBT propagandası pes dedirtti! Hamile Ken üretiliyor

Barbie'nin LGBT propagandası pes dedirtti! Hamile Ken üretiliyor

Barbie'nin üreticisi Logo, yeni bir LGBT propagandasına daha imza attı. Daha önce "Herkes Mükemmeldir" sloganı ile cinsiyetsiz bir seri üreten şirket, şimdi de Barbie'nin erkek arkadaşı Ken'in hamile versiyonunu piyasaya sürüyor.

Genel

23.01.2024, 22:15

Barbie'nin üreticisi Danimarkalı şirket Lego, üretiği oyuncak bebeklerle yeni bir skandala daha imza attı. Barbie'nin erkek arkadaşı Ken'in hamile versiyonu piyasaya sürmeye hazırlanan şirket, yaptığı LGBT propogandası sebebiyle eleştirilerin ana odağı oldu. 

Moskova Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Perinçek de kişisel Twitter hesabından Logo'nun LGBT propogandasına tepki gösterirken "Lgbt propaganda ve dayatmasında işler çığırından çıkıyor. Oyuncak bebek reklamına göre Barbie'nin erkek arkadaşı Ken artık hamile kalabiliyormuş." ifadelerine yer verdi. 

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

LOGO'NUN İLK LGBT GÜZELLEMESİ DEĞİL

Oyuncak şirketi Logo geçen yıl da LGBT konusuna bir skandala imza atmıştı. Gökkuşağı renkleri ile cinsiyetsiz oyuncak serisi hazırlayan Logo, eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

CİNSİYETSİZ BİR SERİ ÜRETMİŞLERDİ

Geçen yıl piyasaya sürülen "Herkes Mükemmeldir" isimli seride 11 renki figür arasında gökkuşağı renkleri haricinde trans topluluğunu temsil eden pembe ve beyaz ile ten rengi çeşitliliğine ithafen siyah ve kahverengi de eklenmişti.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

DRAG QUEENLERE İTHAF ETTİ

Herhangi bir cinsiyeti belirtmeyen "Herkes Mükemmeldir" serisinin  tasarımcısı Matthew Ashton mor renkteki figür için "dünyanın her yerindeki drag queenler için selamlama" ifadesini kullanmıştı. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

'BENİ YANSITAN BİR ŞEYLER YAPMAK İSTEDİM"

Ashton Lego'da çalışan LGBTQIA+ üyelerinin tasarımı çok sevdiğini söylemiş ve cinsiyetsiz seri için şu şekilde konuşmuştu:

Ofisimi taşıdıktan sonra kendimi oraya daha ait hissetmek için beni yansıtan bir şeyler yapmak istedim. Bu sayede parçası olmaktan gurur duyduğum LGBTQIA+ toplumuyla ilgili bu seri ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading