Yandex Metrica

Bakan Karaismailoğlu'ndan motorculara 'dost bariyer' müjdesi!

Bakan Karaismailoğlu'ndan motorculara 'dost bariyer' müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Motosiklet Platformu tarafından düzenlenen 'Katil Bariyer İstemiyoruz' etkinliğine katıldı. Burada açıklama yapan Karaismailoğlu, 'İşletmesinde bulunduğumuz bütün yollarda, motorcu dostu bariyerler uygulamasını tamamlayana kadar çalışmamız bitmeyecek.' ifadelerini kullandı.

Genel

23.01.2024, 19:07

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Motosiklet Platformu'nun düzenlediği 'Katil Bariyer İstemiyoruz' etkinliğine katılarak, motorsiklet kazaları ve alınacak önlemler hakkında değerlendirmede bulundu. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

RAUZ GERZ'İ ANDI 

Bakan Karaismailoğlu, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden gazeteci Rauf Gerz'e Allah'tan rahmet dileyerek, motorcu dostlarına başsağlığı diledi. 

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

'BU BİZE DERS OLSUN'

Motosiklet kazalarının bir daha olmaması için çalıştıklarını belirten Karaismailoğlui "Bu kazaların olmaması için de çalışmamız gerekiyor. Bu bize ders olsun. İnşallah böyle bir kazayla bir daha karşılaşmayız" ifadelerini kullandı. 

Trafiğin dikkat istediğini ifade eden Karaismailoğlu, bu bilinci sağlamak için her türlü eğitime, platforma ve etkinliklere destek sunacaklarını belirtti. 

Motorcu ve motorcu dostu kişilerin görüşlerinin çok kıymetli olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: 

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

'TEKER SAYISININ FAZLA OLMASI AYRICALIK SAĞLAMAZ'

"Trafikte teker sayısının fazla olması hiçbir araca öncelik, ayrıcalık sağlamaz. 2 teker üstünde trafikte olan cesaretli kardeşlerimizi her zaman desteklememiz gerekiyor. Özellikle büyük araçların, kör noktalarına yönelik olan aynalarını artırmaları gerekiyor. Trafikte bütün sürücülere ve bütün taşıtlara saygılı olmaları gerekiyor.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

MOTOR DOSTU BARİYERLER ARTIYOR 

Ulaştırma Bakanlığı olarak işletmesinde bulunduğumuz bütün yollarda, motorcu dostu bariyerler uygulamasını tamamlayana kadar çalışmamız bitmeyecek. Bugüne kadar 14 bin metreye yakın motorcu dostu bariyer uyguladık ve arazide kullanımını gerçekleştirdik. Bu yıl da 40 bin metreye kadar planlamıştık ama anlaşılıyor ki çok çok daha artırmamız gerekiyor." 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

KENAN SOFUOĞLU'DA KATILDI 

Etkinliğe katılan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'da etkinliğe motosikletiyle geldiğini ve gözünün hep bariyerlere takıldığını ifade etti. 

Bariyerler yüzünden motosikletçilerin hayatını kaybettiğine dikkat çeken Sofuoğlu, "Motorcular olarak en büyük derdimiz bu bariyerler. Mevcut bariyerlere ek bir bariyer yaparak bu sorunu giderebiliriz" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading