Yandex Metrica

Ayşenur Arslan geri adım atmadı! RTÜK skandal sözler hakkında inceleme başlattı

Ayşenur Arslan geri adım atmadı! RTÜK skandal sözler hakkında inceleme başlattı

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, terör örgütü EOKA'nın saldırılarına karşı kurulan Türk Mukavemet Teşkilatı için 'illegal ve suikastçi' bir örgüt olarak nitelendirmişti. Arslan'a tepki artarken, özür dilemek yerine sözlerinin arkasında duran Arslan, "Ben kendimi başkalarının beni ciddiye aldığı kadar alsam başka bir ben olurum onu biliyorum" diye konuştu.

Genel

23.01.2024, 22:05

Sunduğu programda skandal ifadeler kullanan Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, EOKA'nın saldırılarına karşı Kıbrıs halkını korumak için kurulan Türk Mukavemet Teşkilatı için, "Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı adada ve yakın hinterlandında suikastlarla bilinen bir illegal diyelim, yarı resmi bir oluşumdu" ifadelerini kullanmıştı. 

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

RTÜK İNCELEME BAŞLATTI

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, skandal açıklamalara ilişkin yaptığı açıklamada, inceleme başlatıldığını ifade etti. 

Şahin açıklamasında, "Halk TV'deki Ayşenur Arslan'ın sunduğu programda; Kıbrıs Türkü'nün onuru ve bağımsızlığı için mücadeleler veren Türk Mukavemet Teşkilatı'na yönelik sözlerle ilgili inceleme başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

ÖZÜR DİLEMEK YERİNE SÖZLERİNİN ARKASINDA DURDU

Türk Mukavemet Teşkilatına saygısızlık eden Arslan özür dilemek yerine sözlerinin arkasında durdu. 

Arslan açıklamasında,"RTÜK anında harekete geçerse kendinizi birdenbire önemsiyor gibi oluyorsunuz. Ben kendimi başkalarının beni ciddiye aldığı kadar alsam başka bir ben olurum onu biliyorum" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading