Yandex Metrica

Antalya'da öğrenci yurdunda vahşet! Öğrencinin kafasını satırla kesti: Deccal'i vurdum

Antalya'da öğrenci yurdunda vahşet! Öğrencinin kafasını satırla kesti: Deccal'i vurdum

Antalya'da bulunan özel bir öğrenci yurdunda aşçı olan İhsan Güney, yurdun yemekhanesinde üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesip, göğsünün üzerine koydu. Güney bu hareketin ardından, "Deccal'i vurdum" diye bağırdı.

Genel

23.01.2024, 18:25

Antalya İlim ve Kültür Derneği'ne (Alim Derneği) ait öğrenci yurdunun yemekhanesinde bugün saat 14.30 sıralarında yaşanan türler ürperten olay, duyanları hayrete düşürdü.

Kepez İlçesi Kültür Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde bulunan yurtta aşçı olan İhsan Güney, henüz bilinmeyen bir nedenle mutfakta duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesti.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

"DECCAL'İ VURDUM" DİYE BAĞIRDI

Güney, kestiği başı, Tuğrul'un göğsünün üzerine koyarak "Deccal'i vurdum" diye bağırdı. Daha sonra satırı da gencin göğsünün üzerine bıraktı. Olayı gören öğrencilerden biri yemekhanenin kapısını kilitleyerek polisi aradı. İhbarın ardından öğrenci yurduna gelen polis, İhsan Güney'i gözaltına aldı.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

"SESSİZ BİR ÖĞRENCİYDİ"

Kısa süre önce yurtta aşçı olarak işe başladığı bilgisine ulaşılan İhsan Güney, Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü, polisin olay yerindeki incelemesi devam ediyor. Öte yandan, Mehmet Sami Tuğrul'un kendi halinde sessiz bir öğrenci olduğu kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading