Yandex Metrica

Ankara'da başıboş köpek vahşeti: 20 köpek çocuğa saldırarak öldürdü!

Ankara'da başıboş köpek vahşeti: 20 köpek çocuğa saldırarak öldürdü!

Başıboş köpekler bu defa Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir çocuğu hayattan kopardı. Sabah saatlerinde okula gitmek için evinden çıkan 4 sınıf öğrencisi bir çocuk 20 başıboş köpek tarafından parçalanarak feci şekilde can verdi.

Genel

09.05.2024, 13:12

Başıboş köpekler bu defa Ankara'nın Keçiören ilçesinde okula giderken yoldan geçen çocuk 20 köpeğin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. 

Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o vize kabul ediyor! Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o... Haberi Görüntüle

BAŞIBOŞ KÖPEK SALDIRILARINDA ARTIŞ 

İstanbul'da son zamanlarda başıboş köpek saldırılarının artış gösterdiği gözlemleniyor. 20 köpeğin saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden çocuktan öncede Düzce'nin Akçakoca ilçesinde köpekten kaçan genç, 20 metre yükseklikten kayalıklara düşerek ağır yaralanmıştı. 

8 Mayıs tarihine kadar devam edecek! İŞKUR duyurdu: 55 yaş altı ehliyeti olan herkes başvurabilir! 8 Mayıs tarihine kadar devam edecek! İŞKUR duyurdu: 55 yaş... Haberi Görüntüle

ÇÖZÜM İÇİN KOMİSYON KURULDU 

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde çözüm önerilerini oluşturmak için bir komisyon kuruldu. İçişleri ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlıklarından temsilcilerin yer aldığı komisyon, alınacak çerçeve tedbirleri belirledi. Buna göre; barınak açılması ve kısırlaştırma işlemlerinde yeni bi uygulama söz konusu.

Yargıtay 28'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam edilecek! Yargıtay 28'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam... Haberi Görüntüle

BAZI ARAZİLER  BARINAK OLACAK 

Maliyetlerin yüksek olması nedeniyle belediyelerin bu sorumluluğu yerine getiremezse bu işlemeri Tarım ve Orman Bakanlığı yapacak.Bakanlığa ait bazı arazilerin toplanma merkezi ve barınak olarak kullanılmasının önü açılacak. Ayrıca başıboş köpekler hızla kısırlaştırılacak. Evcil hayvanlarını sokağa terk edenlere yönelik daha caydırıcı tedbirler alınacak. Büyükşehirler başta olmak üzere illerde ve ilçelerde toplanma ve kısırlaştırma merkezlerinin kurulması da öneriler arasında. Kısırlaştırma uygulamaları konusunda veterinerlik fakültelerinden de tıbbi destek alınacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading