Yandex Metrica

2023 KIRKLARELİ SEÇİM SONUÇLARI / 28.Dönem Kırklareli Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Kırklareli’de hangi parti önde?

2023 KIRKLARELİ SEÇİM SONUÇLARI / 28.Dönem Kırklareli Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Kırklareli’de hangi parti önde?

2023 KIRKLARELİ SEÇİM SONUÇLARI / 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşen 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları dikkatle takip ediliyor. Özellikle, Kırklareli de yaşayan vatandaşlar internette, '28.Dönem Kastamonu Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Kırklareli de hangi parti önde?' sorularına yanıt arıyor. İşte Babaeski, Demirköy, Kofçaz, Lüleburgaz, Pehlivanköy, Pınarhisar ve Vize, Cumhurbaşkanı seçim sonuçları AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP oy oranları ve daha fazlası.

Genel

23.01.2024, 20:50

Türkiye için kritik seçim nihayet bugün tamamlandı. 14 Mayıs 2023 Pazar günü (bugün) gerçekleşen 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçlarının son durumu internette araştırılıyor. Kırklareli de yaşayan vatandaşlar internette, '28.Dönem Kastamonu Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Kırklareli de hangi parti önde?' sorularına yanıt arıyor. İşte Babaeski, Demirköy, Kofçaz, Lüleburgaz, Pehlivanköy, Pınarhisar ve Vize, Cumhurbaşkanı seçim sonuçları AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP oy oranları ve daha fazlası.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

28. DÖNEM KIRKLARELİ CUMHURBAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI ORANI NE?

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

KIRKLARELİ DE HANGİ PARTİ ÖNDE?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading