Yandex Metrica
Reklam Görseli

Fenerbahçe'de Edin Dzeko-İsmail Kartal krizinde yeni perde: Dzeko'nun hareketi çok konuşulacak

Fenerbahçe'de Edin Dzeko-İsmail Kartal krizinde yeni perde: Dzeko'nun hareketi çok konuşulacak

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Boşnak yıldızı Edin Dzeko ile teknik direktör İsmail Kartal arasındaki kriz giderek derinleşiyor. Dzeko'nun yaptığı son hareket sosyal medyanın gündeminde bir numaraya yerleşti.

Spor

09.05.2024, 01:40

Süper Lig'in 25. haftasında kendi sahasında Alanyaspor'la 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de Boşnak yıldız Edin Dzeko ile İsmail Kartal arasında yaşanan kriz sosyal medya üzerinden kendisini göstermeye başladı. Daha önce oyundan alındığı için hocasına tepki gösteren Dzeko, yönetimin uyarısıyla birlik beraberlik fotosu çektirmeye razı olmuştu. Fakat bu kez yaşanan kriz kolay kolay biteceğe benzemiyor. 

Şampiyonlar Ligi Türklerin olacak! Başka ihtimal yok Şampiyonlar Ligi Türklerin olacak! Başka ihtimal yok Haberi Görüntüle

TAKİPTEN ÇIKTI

Edin Dzeko'nun sosyal medya hesabından İsmail Kartal'ı takipten çıktığı öğrenildi. İslami Kartal'ın buna vereceği cevap merak edilirken sosyal medyada iklinin yaşadığı kriz daha yüksek sesle tartışılmaya başladı. Fenerbahöe taraftarının önemli bir kısmı Dzeko'yu haklı bulurken İsmail Kartal'ı haklı bulanların sayısı ise azınlıkta kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading