Yandex Metrica

Fenerbahçe sambacısını buldu! İşte 10 milyon euroluk transfer

Fenerbahçe sambacısını buldu! İşte 10 milyon euroluk transfer

Süper Lig Lideri Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu yıldızlarla güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Crespo, Bartuğ ve Emre Mor ile yollarını ayıran sarı lacivertli ekip, yeni yılıdzını aramaya koyuldu. Tecrübeli hoca İsmail Kartal'ın da lisetsinde bulunan sambacı için istenilen ücret belli olurken, yönetim sıkı bir pazarlık için tekrar görüştü. İşte transfer detayları...

Spor

03.05.2024, 11:28

Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için birçok yıldızı kadrosuna katarken, ihtiyaçları için çalışmalarını sürdürüyor.

Image

Her kulvarda başarısını ortaya koymak isteyen sarı lacivertli ekip, hem ligde hemde Konferans Lig'inde yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Image

Fenerbahçe kulübünden ayrılan oyuncuların yerini doldurmaya çalışan İsmail Kartal, scout ekibinin önerisiyle Matheus Saldanha ile temasa geçti. Partizan forması giyen 24 yaşındaki oyuncu için Sırp kulübünden fiyat istendi.

Image

GS-FB VAR hakemi Mertens ile arkadaş mı? GS-FB VAR hakemi Mertens ile arkadaş mı? Haberi Görüntüle

10 MİLYON TEKLİF EDİLDİ

Takımın en iyisi olan, Brezilyalı Saldanha'nın performansından bir hayli memnun olan Partizan, kapıyı 10 milyon Euro'dan açtı. Pazarlık yapmayı düşünmeyen Sırbistan ekibi bu transfer karşılığında bonuslar istediğini de belirtti.

Hatayspor zor günlerden geçiyor! Kaleci Erce Kardeşler'den çarpıcı açıklama: Kaşar ekmek yiyoruz.. Hatayspor zor günlerden geçiyor! Kaleci Erce Kardeşler'den çarpıcı açıklama: Kaşar... Haberi Görüntüle

KANARYA'NIN İLK TEKLİFİ 6 MİLYON EURO

Fenerbahçe, 6 milyon Euro artı bonus şeklinde bir teklif sundu. Yakın zamanda ikinci bir görüşmenin gerçekleşmesi bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading