Yandex Metrica

Fatih Terim çılgına döndü saha kenarında telefon parçaladı

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Aris'e yenilerek şampiyonluk şansını zora soktu. Fatih Terim şampiyonluğu kaybetmesinin ardından Panathinaikos tarafları tarafından yuhalandı. Öte yandan Fatih Terim, Aris maçında sinirden cep telefonunu fırlattı.

Spor

11.05.2024, 16:10

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris ile karşılaştı.

Play-off 8. hafta müsabakasında Panathinaikos'a konuk olan Aris, 2. dakikada Alvaro Zamora'nın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Okan Buruk doruklara bayılıyor! Yeni zirve ve yeni rekor yolda Okan Buruk doruklara bayılıyor! Yeni zirve ve yeni rekor yolda Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK MUCİZELERE KALDI

AEK mağlubiyetinden sonra Aris'e de kaybeden Panathinaikos, ligde şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Günün diğer maçlarında PAOK, AEK'i 3-2, Olympiakos ise Lamia'yı 4-1 mağlup etti.

Bu sonuçların ardından AEK, bitime iki hafta kala 75 puanla liderliğini devam ettirdi. AEK'in ardından Panathinaikos 71, birer maçı eksik takımlardan PAOK 71 ve Olympiakos 70 puanla sıralandı. Aris ise 52 puanla 5. sırada yer aldı.

Öte yandan rakibine 1-0 mağlup olan şampiyonluğu mucizelere bırakan deneyimli tenkik direktör Fatih Terim, Aris maçında sinirden cep telefonunu fırlattı.

Cimbom'da şok ayrılık! İtalyan basını duyurdu: Evi bile hazır Cimbom'da şok ayrılık! İtalyan basını duyurdu: Evi bile hazır Haberi Görüntüle

TERİM VE ÖĞRENCİLERİNE PROTESTO

1-0 sona eren maçın ardından yayıncı kuruluşa demeç vermek için saha içine giren Fatih Terim'i gören Panathinaikos taraftarları, deneyimli teknik adama tepki gösterdi. Panathinaikoslu taraftarlar şampiyonluk şansını zora sokan futbolcuları ve Fatih Terim'i ıslaklayarak protesto etti.

Montella ile görüştü mü? Ozan Tufan gözünü EURO 2024'e çevirdi Montella ile görüştü mü? Ozan Tufan gözünü EURO 2024'e çevirdi Haberi Görüntüle

TERİM: BÜYÜK BİR ŞANS KAYBETTİK

Yayıncı kuruluşa çok kısa bir açıklama yapan Fatih Terim, “Çok büyük bir avantaj daha yitirdik. 3 maçtır karşılaşmaya mağlup başlıyoruz. Çok üzgünüm açıkçası. Ligde maalesef çok büyük bir şans kaybettik.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading