Yandex Metrica

Fas turnuvadan elendi! Galatasaray Ziyech'e kavuşuyor

Fas turnuvadan elendi! Galatasaray Ziyech'e kavuşuyor

Afrika Uluslar Kupası'nda Fas, Güney Afrika'ya 2-0 yenilerek turnuvadan elendi. Hakim Ziyech'in formasını giydiği Fas, sürpriz bir şekilde çeyrek finale çıkma şansını kaybetti. Ziyech'in sakatlığı nedeniyle kadroda olmaması, Türkiye'de forma giydiği takım olan Galatasaray için önemli bir gelişmeye işaret ediyor.

Spor

02.02.2024, 11:35

Fas, Afrika Uluslar Kupası'nda Güney Afrika'ya 2-0 mağlup olarak turnuvadan elendi. Güney Afrika'nın attığı gollerle çeyrek finale yükselebilen Fas, Achraf Hakimi'nin penaltı atışını kaçırması ve Sofyan Amrabat'ın kırmızı kart görmesiyle zorlu bir maç geçirdi.

Beşiktaş'ın gözdesi Di Maria için Benfica'dan haber geldi! Beşiktaş'ın gözdesi Di Maria için Benfica'dan haber geldi! Haberi Görüntüle

ZIYECH DÖNÜYOR

Sarı-kırmızılı takım Galatasaray'da forma giyen Hakim Ziyech, sakatlığı sebebiyle maç kadrosunda yer alamadı. Fas'ın turnuvadan elenmesi, Ziyech'in Türkiye'ye geri dönüşünü gündeme getirdi. Ziyech'in yakında İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Fas'ın elenmesi, Hakim Ziyech'in Galatasaray'a dönme ihtimalini güçlendirdi. Ziyech'in, sarı-kırmızılı takımın orta sahasına katacağı yetenek, Galatasaray taraftarını heyecanlandırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading