Yandex Metrica

Emeklilere özel indirimler TBMM'de: Yeni destek paketi içerisindekiler merak uyandırdı

Emeklilere özel indirimler TBMM'de: Yeni destek paketi içerisindekiler merak uyandırdı

Emekliler seçimden önce maaş zammı beklerken TBMM gündeminde emekliler içinde yeni destek paketi var. Emekliler için belediye hizmetlerinde indirim, toplu taşıma araçlarında, bankada ayrıcalıklar ve kamu tesislerinde ek indirim söz konusu.   

Ekonomi

25.04.2024, 10:19

Emeklilerin hayat kalitesini artırmak için hükümet çalışmalarını sürdürüyor. Emekliler için tasarlanan yeni destek paketinin içeriği büyük merak uyandırdı.

Memurlara müjde: Temmuz'da en az 40 bin TL maaş sizi bekliyor olabilir Memurlara müjde: Temmuz'da en az 40 bin TL maaş sizi... Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞLARINA ZAM UYGULANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılını emekliler yılı ilan ederek, emeklilere maaş zammı verdikten sonra promosyon müjdesini açıklamıştı. Emekli maaşlarına yüzde 50 zam uygulandı. TBMM'de emekliler için yeni destek paketi çalışamaları sürüyor.

Lila Kağıt halka arz ne zaman 2024? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Lila Kağıt halka arz ne zaman 2024? Lila Kağıt katılım... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE EK ÖZEL İNDİRİM SAĞLANACAK

TBMM'de görüşülen karar ile emeklilerin rahat bir nefes alması planlanıyor. Yeni destek paketinin içerisinde Tarım Kredi Kooperatif Marketleri başta olmak üzere giyim, ulaşım, bankalarda ayrıcalık ve kamu tesislerinde ek indirim söz konusu. Bu destek paketine ek olarak emeklilere THY indirimli uçak bileti, Yüksek Hızlı Tren biletlerinde yüzde 10 indirim ve belediye hizmetlerinde ayrıcalık olması gündemde.

Sıfır faizli evlilik kredisi ne zaman yatacak? 150 bin TL ne zaman ödenecek? Sıfır faizli evlilik kredisi ne zaman yatacak? 150 bin TL... Haberi Görüntüle

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI EMEKLİLERİN YANINDA

Emeklilere en büyük indirim desteği Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılacak. Emekliler, bakanlığa bağlı sosyal tesislerden yüzde 50 indirimli faydalanabilecek. Bu sayede emekliler daha fazla sosyalleşebilecek ve tatil imkanlarından yararlanabilecek.

Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu 2024? TCMB zorunlu karşılık faiz oranı ne? Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu 2024? TCMB zorunlu... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERİN SOSYAL YAŞAM KALİTESİ ARTIRILACAK

Emekliler için tasarlanan yeni destek paketinin yürürlüğe girmesiyle emeklilerin hayat kalitelerinin, sosyal yaşam kalitelerinin artırılması amaçlanıyor. Emekliler TBMM'de görüşülen bu indirimler ile birlikte rahat bir nefes alacak.

Habere Tepki Ver

12

3

0

0

0

2

0

1

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading