Yandex Metrica

Zamlı emekli promosyonu nasıl alınır? Özel bankalarda 2024 promosyon miktarlarını artıracak mı? Promosyon nereden ve nasıl güncellenir?

Zamlı emekli promosyonu nasıl alınır? Özel bankalarda 2024 promosyon miktarlarını artıracak mı? Promosyon nereden ve nasıl güncellenir?

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamu bankalarının emekli maaş promosyonlarının 8 bin TL ile 12 bin TL arasında olacağının müjdesini vermişti. Erdoğan'In açıklamasından sonra Halkbank- Ziraat Bankası- Vakıfbank- İş Bankası emeklilere özel maaş promosyonlarını duyurdu. Emekliler arama motorlarında 'zamlı emekli promosyonu nasıl alınır?', 'Özel bankaların promosyon miktarı ne kadar?', 'Özel bankalar promosyon miktarını artıracak mı?' sorularına yanıt arıyor. Peki Zamlı emekli promosyonu nasıl alınır? Özel bankalarda 2024 promosyon miktarlarını artıracak mı?

Ekonomi

26.03.2024, 18:24

Erdoğan açıklamasında emeklilerin banka promosyon ödemelerine dair de değerlendirmede bulundu. Erdoğan açıklamasında "Bu yılki promosyon miktarlarını kamu bankalarını 8-12 bin lira arası belirledi" ifadelerini kullanarak emeklilere kamu bankalarının promosyon kampanyasını duyurdu.

Peki özel bankalar da emekli promosyon ödeme tutarını artıracak mı? Emekliler promosyonlarını nereden  güncelleyebilir? Ödeme hesabı nasıl yapılacak? İşte merak edilenler...

Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: 'Çok hızlı düşecek' deyip tarih verdi Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: 'Çok hızlı düşecek' deyip tarih verdi Haberi Görüntüle

KAMU BANKALARI PROMOSYON ÖDEMELERİNİ ARTIRDI

Kamu bankaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından sonra 3-5 bin TL arasında değişen promosyon miktarını 8-12 bin TL aralığına çıkardı.

Koton halka arz fonunun kullanım yerleri neler? Koton ne zaman halka arz olacak 2024? Koton halka arz fonunun kullanım yerleri neler? Koton ne zaman... Haberi Görüntüle

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

Emekli promosyon ödemeleri 28 Mart gününden itibaren banka hesaplarına yatırılmış olacak.

Altın rekora koşacak! Altın kahini net konuştu: Hazır olun Altın rekora koşacak! Altın kahini net konuştu: Hazır olun Haberi Görüntüle

MAAŞ DİLİMLERİNE GÖRE PROMOSYON TUTARLARI NE KADAR OLACAK?

SGK ile bankalar arasında Kasım 2022 tarihinde imzalanan protokol gereğince, tutarları gelir/aylıkları 3 bin 500 liraya kadar olanlar için 3 bin, 3 bin 500-7 bin 500 lira arası olanlar için 3 bin 500, 7 bin 500-10 bin lira arası olanlar için 4 bin 500, 10 bin liradan fazla olanlar için 5 bin TL olarak belirlenmişti.

Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi! İşte 17 Nisan 2024 güncel altın fiyatları... Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi!... Haberi Görüntüle

ÖZEL BANKALAR PROMOSYON MİKTARINI ARTIRACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da "Diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gelişmeleri takip ediyoruz, belirlendiğinde ve sonuca vardığında emeklilerimizle paylaşacağız"  ifadelerini kullandı.

Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek: Uzman ekonomist altın için tarih verdi Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek:... Haberi Görüntüle

PROMOSYON TAAHHÜDÜM DEVAM EDİYOR, AYNI BANKADA NASIL YENİLEME YAPARIM?

Erdoğan'ın açıklamasından sonra yeni promosyondan, önceki taahhütten kalan sürenin tutarı düşülerek emekliye ödeme yapılacak. Bunun için alınmış olan promosyon tutarı 36'ya bölünecek. Çıkan tutar, taahhüdün bitimine kalan ay sayısıyla çarpılacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading