Yandex Metrica

Vatandaşlara müjdeli haber: Yılda 4 kere ödeme yapılacak: Ayda ise 2600 lira... İşte başvuru şartları ve detayları

Vatandaşlara müjdeli haber: Yılda 4 kere ödeme yapılacak: Ayda ise 2600 lira... İşte başvuru şartları ve detayları

Dar gelirli vatandaşlara devletten rekor destek ödemesi geldi. Yardım programında ihtiyaç sahibi ailelere bir yıl içinde toplamda 4 kez ödeme yapılacağı bildirildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:35

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi aileler için yapılan destek ödemelerine ilişkin açıklamada bulundu. 

Büyük indirim: Benzin ve Motorinde fiyatlar düşüyor! Pompaya yansıyacak Büyük indirim: Benzin ve Motorinde fiyatlar düşüyor! Pompaya yansıyacak Haberi Görüntüle

YILDA DÖRT KERE VERİLİYOR 

Bu ödemeler, yılda dört kez yapılan ve her seferinde üç aylık dönemler halinde hesaplara yatırılan yaşlı ve engelli aylıklarıdır. 

Diğer yandan mart ayından itibaren bakanlık 1,5 milyar lira değerinde yaşlı aylığı ödemesi ve yaklaşık 1,2 milyar lira değerinde engelli aylığı ödemesinde bulundu. 

Kafasına göre ceza yazan yandı: Fahri Trafik Müfettişliği şartlarında dikkat çeken değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı Kafasına göre ceza yazan yandı: Fahri Trafik Müfettişliği şartlarında dikkat... Haberi Görüntüle

ŞARTLAR NELER? 

Yaşlılık aylığı için başvuru yapabilmek için 65 yaşını doldurmuş olmak, Sosyal Güvenlik Kurumundan gelir ve aylık hakkından yararlanmamak, 

Sosyal Güvenlik Kurumuna prim ödememek ve 2022 sayılı Kanunda belirtilen muhtaçlık sınırından az gelir elde etmek gibi şartlar gerekmektedir. 

Standard & Poor's (S&P) Türkiye kredi notunu ne zaman saat kaçta açıklayacak? SP Türkiye kredi notu yükselirse altın, dolar, borsa yükselir mi? Standard & Poor's (S&P) Türkiye kredi notunu ne zaman saat... Haberi Görüntüle

2604 TL AYLIK ÖDENİYOR 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, 2023 yılında 65 yaş aylığına yapılacak zam tutarı da değişiklik gösterecektir ve yeni 65 yaş aylığı miktarı 2604 lira olacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading