Yandex Metrica

Varlıklarınızı satıp hemen TL'ye geçin! İslam Memiş'ten son dakika dolar ve altın çağrısı

Varlıklarınızı satıp hemen TL'ye geçin! İslam Memiş'ten son dakika dolar ve altın çağrısı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Türkiye'ye ekonomik alanda bir operasyon çekildiğini belirterek bu süreçte, devlete destek olma çağrısında bulundu. Memiş, vatandaşın TL'ye geçmesi gerektiğini söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:23

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Yaptığı ekonomi tahminlerini büyük oranda tutturan ve yatırımcılara tavsiye veren Memiş, Türkiye'ye ekonomik operasyon çekildiğini açıkladı.

Bakan Şimşek'ten ABD ile kritik temas: Yatırımların derinleştirilmesi ele alındı Bakan Şimşek'ten ABD ile kritik temas: Yatırımların derinleştirilmesi ele alındı Haberi Görüntüle

"BUGÜN TÜRKİYE'NİN OPERASYON SÜRECİNE EL ATMA GÜNÜDÜR"

YouTube kanalında yatırımcıya TL'ye geçme çağrısında bulunan memiş Memiş, "Bütün varlıklarınızı satın, TL’ye geçin. Hem kar edeceksiniz, hem de bu vatana, Mehmetçiklerimize ve polislerimize destek vermiş olacaksınız. Vicdanınız da rahat olmuş olacak. Bugün Türkiye’ye sırt verme, Türkiye’nin operasyon sürecine el atma günüdür." ifadelerini kullandı.

Kendisinin de varlıklarını sattığını ve çevresindekilere sattırdığını belirten Memiş, “İster al ister sat. Yükselecek. Bu da benim taarruzum, bu de benim milli mücadelem.” dedi. Türkiye için herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurgulayan Memiş, vatandaşları döviz ve altını bozdurup TL satın almaya çağırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading