Yandex Metrica

Son dakika: Ünlü ekonomistten doları olanlara kötü haber! Acele edin

Son dakika: Ünlü ekonomistten doları olanlara kötü haber! Acele edin

Finans Analisti İslam Memiş, küresel piyasaların beklediği haberlerden biri olan ABD enflasyon verisi öncesinde doların bir yatırım aracı değil ödeme aracı olduğunu söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:02

Altın ve para piyasalarına ilişkin öngörülerini okuyucu ve takipçileriyle paylaşan Finans Analisti İslam Memiş, güncel ekonomik verilere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 

Dolar/TL yeni güne düşüşle başladı ve yatırımcılar doların önümüzdeki dönemde geleceği fiyat seviyesini yakından takip ediyor. Yatırımlarını ise bu fiyat tahminlerine göre planlıyor.

Emeklilere özel indirimler TBMM'de: Yeni destek paketi içerisindekiler merak uyandırdı Emeklilere özel indirimler TBMM'de: Yeni destek paketi içerisindekiler merak uyandırdı Haberi Görüntüle

SON 1 AYIN EN DÜŞÜK SEVİYESİ 

Dolar/TL kuru endeksin 110 seviyesinin üzerinde yeşilde bulunmasına rağmen bugün son bir ayın en düşüğü olan 18,43 lira seviyesini gördü. Kur sonrasında yönünü yeniden yukarı çevirirken şu sıralar 18,52 lira seviyesinde hareket ediyor.

5 yıl önceden emekli olabileceksiniz: 1 Milyon vatandaşı işgilendiren karar! Prim gün sayısı 9000'den 7200' düşürülüyor! 5 yıl önceden emekli olabileceksiniz: 1 Milyon vatandaşı işgilendiren karar!... Haberi Görüntüle

"DOLAR BİR YATIRIM ARACI DEĞİL"

Doları bir yatırım aracı olarak görmediğini kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Doların her ne kadar bir miktar daha değer artışları devam etse de dolar bir yatırım aracı değil bir ödeme aracıdır ve hem uluslararası piyasalarda hem yurt içi piyasalarda belli bir limiti tamamladı, dolardan uzak kalması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading