Yandex Metrica

Son dakika: Öğrencilere müjde! Ayda geri ödemesiz 900 TL burs verilecek! Hemen başvurun

Son dakika: Öğrencilere müjde! Ayda geri ödemesiz 900 TL burs verilecek! Hemen başvurun

Birçok vakıf ve dernek, öğrencilerin eğitimine destek olmak üzere burs veriyor. Bu vakıflardan biri olan Hasan Faydasıçok Eğitim Vakfı, öğrenciler için başlattığı 900 TL'lik geri ödemesiz burs programını duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

Eğitim sezonunun başlamasına az bir zaman kala vakıf ve dernekler burs programlarını açıklamaya başladı. Bu yıl burs veren kurumlardan biri de Hasan Faydasıçok Eğitim Vakfı oldu. Vakıf, kız öğrencilerinin kaliteli bir eğitim alarak iş hayatına geçebilmesi için "Sedefteki İnciler Bursu” adlı programını duyurdu. Program kapsamında 2022/2023 eğitim yılında kız öğrencilere aylık 900 TL, geri ödemesiz burs ödemesi yapılacak.

4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları neler? 4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları... Haberi Görüntüle

BAŞKA KURUMLARDAN BURS ALANLAR DA KATILABİLECEK

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) veya herhangi bir özel kurumdan burs veya kredi alan öğrenciler de ‘Sedefteki Inciler burs programından yararlanabilecek. Başvuru koşullarını taşıyan adaylar, internet üzerinden burslara müracaat edebilirler. Ayrıca devlet üniversitelerinin yanı sıra vakıf üniversitelerinde tam burslu olan öğrencilerde burs başvurusunda bulunabilirler. Başvuru yapan ancak koşullara uymadığı tespit edilen öğrencilerin burs ödemeleri kesilir.

Rönesans Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek? #RGYAS hissesi ne kadar? Rönesans Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek? #RGYAS hissesi ne... Haberi Görüntüle

GERİ ÖDEMESİZ

Kız adayların başvuru yapacağı Hasan Faydasıçok Eğitim Vakfı, Sedefteki İnciler bursu için müracaatlar 15 Ağustos tarihinde başlayacak. Başvuru işlemleri 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Bursiyerlerden eğitim süresi sona erdikten sonra herhangi bir geri ödeme talebi olmayacak. Ara sınıfta okuyan veya bu yıl üniversiteyi yeni kazanan adaylarda şartları taşımaları halinde başvuru yapabilirler.

Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Haberi Görüntüle

AYLIK 900 TL ÖDENECEK

Yapılacak değerlendirme sonrasında burs almaya hak kazanan öğrencilere her ay 900 TL geri ödemesiz burs tahsis edilecek. Burs ödemeler Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında toplam 9 ay boyunca devam edecek. Başvuru koşullarını taşımadığı tespit edilen öğrenciler burs almaya hak kazansalar dahi burs ödemeleri kesilecektir.

Burs programı hakkında detaylı bilgi edinmek ve başvuru şartlarını öğrenmek için kurumun internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading