Yandex Metrica

Son dakika: Necmettin Batırel'den dolar itirafı! Tek tek açıkladı

Son dakika: Necmettin Batırel'den dolar itirafı! Tek tek açıkladı

Ekonomist Necmettin Batırel'den bir dolar kuru ile ilgili dikkat çelen bir açıklama geldi. Batırel 'Bu daha başlangıç arkası gelecek' diyerek kritik uyarılarda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:01

Ekonomist Necmettin Batırel'den yükselen dolar kuruna ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi. 

İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Bakın iki il arası kaç saate düşecek İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Bakın... Haberi Görüntüle

'BU DAHA BAŞLANGIÇ'

Batırel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şirketlerin dolarlarını bozdurmasına ilişkin yorumlar yaptı. 

Batırel açıklamasında, "Merkez Bankası ve BDDK’nın uyarıları etkili oldu. Şirketler geçen hafta 2.3 milyar dolar bozdurdu. Bu daha başlangıç arkası gelecek." sözlerine yer verdi. 

Altın kanatlanıp uçtu! 11 Nisan Perşembe 2024 gram ve çeyrek altın fiyatlarında son durum... Altın kanatlanıp uçtu! 11 Nisan Perşembe 2024 gram ve çeyrek... Haberi Görüntüle

BDDK BANKALARA YAZI GÖNDERDİ 

Diğer yandan BDDK, nisan ayında döviz alım satışm işlemleri ile ilgili bankalara gönderdiği yazıda şu ifadelere yer vermişti: 

Tüm müşterilerin direkt erişiminde olan yabancı para (YP) işlem platformlarından yeni işlem yapılmaması, limit belirlemelerinin gözden geçirilmesi, müşteri memnuniyetinin sürekliliğinin sağlanması bakımından YP işlem taleplerinin şubeler, hazine birimleri, mobil ve internet bankacılığı kanalları üzerinden gerçekleştirilmesinin sağlanması gerekli görülmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading