Yandex Metrica

DOLAR

32.26

%-0 expand_less

EURO

34.67

%-0.1 expand_more

ALTIN

2393.60

%-0.2 expand_more

BIST

10247.75

%-0.8 expand_more

BTC ($)

62042.90

%-1.4 expand_more

Son dakika: Bakanlık resmen duyurdu! Bu isimler kura dışında kalacak

Son dakika: Bakanlık resmen duyurdu! Bu isimler kura dışında kalacak

Sosyal Konut Projesi'ne ilişkin soruları yanıtlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, fırsatçılara geçit vermeyeceklerinin altını çizdi. "Bizi aldatmaya yönelik hiçbir eyleme müsaade etmeyeceğiz" diyen Bakan Kurum yanlış bilgi verenin kura dışı kalacağını söyledi. Bakan Kurum ayrıca, söz konusu projeye aynı evden kaç kişinin başvurabileceğiyle ilgili soruya da yanıt verdi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:49

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sosyal Konut Projesi'ne ilişkin soruları yanıtladı ve değerlendirmelerde bulundu. 

Emeklilerin cebi para dolacak: Promosyon savaşları rakamı yukarı çekti: En yüksek promosyonu hangi banka veriyor! Emeklilerin cebi para dolacak: Promosyon savaşları rakamı yukarı çekti: En... Haberi Görüntüle

'BİR İHMAL HATA VARSA KURADA ÇIKMASI ÖNEMLİ DEĞİL'

Söz konusu kampanyayla ilgili olarak yapılacak denetimlerle ilgili bilgi veren Bakan Kurum, fırsatçılara göz açtırmayacaklarını belirtti. Söz konusu proje kapsamında denetimlerin sıkı bir şekilde uygulanacağını belirten Bakan Kurum, "Bir ihmal, hata, kusur varsa dahi kurada çıkması önemli değil, bunların hepsi detaylı incelenecek." ifadesini kullandı.

Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? ABD verileri bugün piyasayı belirleyecek Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? ABD verileri bugün piyasayı... Haberi Görüntüle

'GELİR BEYANI HATALIYSA KURAL DIŞI KALACAK'

İncelemelerin ardından kişinin başvurusuna göre üzerinde evi ve iş yeri olup olmadığının inceleneceğini aktaran Kurum " Gelirin 18 bin lira İstanbul'da. diğer İllerde de 16 bin lira altında olması gerekiyor. Gelir beyanı hatalıysa başvuru şartlarda bu şartlara uymayan durumlar söz konusu ise vatandaşlarımızı bu noktada kura dışı bırakacağız." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading