Yandex Metrica

Son dakika! Azerbaycan ile ilave doğalgaz için anlaşma

Son dakika! Azerbaycan ile ilave doğalgaz için anlaşma

Son dakika haberleri... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Azerbaycan'dan 2024 yılı sonuna kadar 11 milyar metreküplük doğalgaz alımı için anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:07

Türkiye 2024 yılı sonuna kadar Azerbaycan'dan ilave doğalgaz alacak. Açıklamayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yaptı.

Türkiye'nin, dünyanın enerjide arz krizi yaşadığı dönemi sıkıntısız atlatacağını söyleyen Fatih Dönmez, "Azerbaycan ile 2024 sonuna kadar geçerli ve Bakü-Tiflis-Erzurum Hattı’ndan gelecek 11 milyar metreküplük ilave doğal gaz ticaret anlaşması yapıldı" ifadelerini kullandı. 

Bu kişilere EYT'siz erken emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl erken emekli olabilecek! Bu kişilere EYT'siz erken emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl... Haberi Görüntüle

'1300 DOLARIN ALTINDA'

Türkiye'nin gazı pahalıya aldığı iddialarını da yanıt veren Bakan Dönmez, "BOTAŞ'ın doğalgaz alım fiyatı uluslararası piyasadaki mevcut göstergelerle uyumlu ve 1300 doların altında" diye konuştu.

Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit para verilecek: İşte 50 bin TL ihtiyaç kredisi için istenen şartlar... Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit... Haberi Görüntüle

'BÖYLE BİR GÜNDEM HİÇBİR ZAMAN OLMADI'

Bakan Dönmez, TPAO ve BOTAŞ'ın özelleştirileceği iddialarına da değinirken şu ifadeleri kullandı; "Ne TPAO ne de BOTAŞ’ın satılması kesinlikle söz konusu değil. Böyle bir gündem hiçbir zaman olmadı" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading