Yandex Metrica

Son 24 saat kaldı! Uzmanlardan yatırımcılara uyarı: Elinde gram ve çeyrek altını olan sakın bunu yapmasın!

Son 24 saat kaldı! Uzmanlardan yatırımcılara uyarı: Elinde gram ve çeyrek altını olan sakın bunu yapmasın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları için çarşamba ve perşembe günü için yatırımcıları uyardı. Piyasalar son dönemlerde altın fiyatları karşısında oldukça yüksek bir performansı takip ediyor. 

Ekonomi

21.03.2024, 23:22

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasaların etkileneceği yatırım araçlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Özellikle elinde dolar, altın ve gümüşü olan yatırımcıyı uyaran Memiş, Çarşamba gününe dikkat çekti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan iddialara yalanlama: Haberler gerçeği yansıtmamaktadır Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan iddialara yalanlama: Haberler gerçeği yansıtmamaktadır Haberi Görüntüle

İKİ AÇIKLAMAYA DİKKAT ÇEKTİ

Yatırımcıları uyaran Memiş, Çarşamba günü açıklanacak FED ve Perşembe günü açıklanacak TCMB faiz kararına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Altın ve döviz alacaklara uyarı İslam Memiş'ten geldi: Bu rakamlara artık alışın! Altın ve döviz alacaklara uyarı İslam Memiş'ten geldi: Bu rakamlara... Haberi Görüntüle

"FED BAŞKANININ AÇIKLAMALARINDAN SONRA SÜRECİN ŞİFRESİNİ ÇÖZECEĞİZ"

Köşesinde konuyu kaleme alan Memiş, şunları söyledi:

Piyasaların genel beklentisi Fed’in faizlerde bir değişikliğe gitmeyeceği yönünde. Benim öngörüm de aynı yönde. Ancak Fed’in Haziran ayı itibariyle faiz indirimlerine başlaması piyasalar için sürpriz olmaz. Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarından sürecin şifrelerini alacağız.

Çarşamba gününe kadar doların güçlü duracağını ve diğer varlıklarda kısa süreli geri çekilmeler olabileceğini belirten Memiş, “Dolar endeksi (dxy), Fed’in kararına kadar güçlü durabilir. Dolar karşısındaki tüm varlıklarda geri çekilmeler bekliyorum” dedi. 

Altın güne nasıl başladı? 26 Nisan 2024 güncel altın fiyatları Altın güne nasıl başladı? 26 Nisan 2024 güncel altın fiyatları Haberi Görüntüle

ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR...

Uzman isim açıklamasının devamında elinde altını ve gümüşü olanların iyi değerlendirme yapması gerektiğini ifade ederek, “Ondan sebep elinde dolar bulunduranlar çarşamba gününe kadar fırsatları iyi değerlendirmeli. Altın ve gümüşün ons fiyatlarında gerileme bekliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading