Yandex Metrica

SGK uzmanı EYT'de kötü haberi verdi: 7500 TL üzeri emekli aylığı alanlar bu zamdan yararlanamayacak

SGK uzmanı EYT'de kötü haberi verdi: 7500 TL üzeri emekli aylığı alanlar bu zamdan yararlanamayacak

Emekli maaşlarına yapılan 2 bin liralık zammın ardından vatandaşlar alacağı maaşı merak ederken Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlar için kötü bir haber geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uzmanı Özgür Erdursun, Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin yanı sıra Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için önemli bir açıklamada bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:39

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uzmanı Özgür Erdursun, Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin yanı sıra Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için önemli bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan uzman Erdurdun, Mart ayında EYT başvurusu yapanların ilk maaşları için karamsar bir tarih verdi.

Tek bir hata ile tapunuz elden gidebilir! E-Devlet hisseli tapu sahiplerini uyardı! Tek bir hata ile tapunuz elden gidebilir! E-Devlet hisseli tapu... Haberi Görüntüle

7 BİN 500 LİRA ÜZERİ EMEKLİ AYLIĞINA ZAM YAPILMAYACAK

Uzman Erdursun milyonlarca vatandaşrın haber beklediği asgari ücret zammı ve 7.500 TL üzeri emekli aylığı alanlar kötü bir haber verdi. Erdursun, bu vatandaşlara zam yapılmayacağını, açlık sınırının 9.591 TL, yoksulluk sınırının ise 31.241 TL olduğunu belirtti.

PTT'den 5000 TL sosyal yardım desteği: PTT yardım başvurusu nasıl yapılır? PTT'den 5000 TL sosyal yardım desteği: PTT yardım başvurusu nasıl... Haberi Görüntüle

EMEKLİ AYLIĞI HESAPLAMASI NİSAN'DAN SONRA YAPILACAK

Emeklilik için başvuru yapanlar mart ayından emekli aylığı alamayacak ve emekli aylığı hesaplamaları Nisan ayından itibaren yapılacak. Erdursun'a göre, süreç tamamlandığında birikmiş toplu emekli aylığı ödemesi yapılacak.

En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseltişmişken EYT'liler tarafından maaşlarla ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.

Öte yandan asgari ücretli ve memur kesimi de Temmuz ayında yapılacak zam oranların açıklanmasını merakla sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading