Yandex Metrica

Resmi açıklama geldi! O İLİMİZDE PETROL BULUNDU! Müjde üstüne müjde geliyor: Petrol rezervleri dudak uçuklatıyor

Resmi açıklama geldi! O İLİMİZDE PETROL BULUNDU! Müjde üstüne müjde geliyor: Petrol rezervleri dudak uçuklatıyor

Şırnak’ta Gabar Dağında bulunan petrol rezervi çıktığını Şırnak Valisi Osman Bilgin açıkladı. Vali Bilgin Gabar dağında bulunan Petrol rezervi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Vali Bilgin, Gabar Dağı bölgesinde yapılan çalışmalarda artezyen kuyusundan yoğun bir petrol çıktığını belirtmiştir. Ayrıca, Şırnak'ın diğer bölgelerinde de keşif çalışmalarının devam ettiği ve petrol rezervlerinin daha da yüksek olabileceğini söyledi. İşte detaylar…

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Şırnak Gabar dağında yapılan yoğun çalışmalar sonrasında bulanan petrol rezervi tüm ülkede heyecan yarattı. Konuya ilişkin Şırnak Valisi Osman Bilgin açıklamalarda bulundu. Vali Bilgin, Petrol rezervlerinin keşfedilmesiyle birlikte Şırnak'ın ekonomik potansiyeli artacak, istihdam imkanları genişleyecektir. Vali Bilgin, kentin kabuğunu kırdığını ve bundan sonra Şırnak'ın spor, üretim ve istihdamla anılacağını vurguladı.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri dikkat! Hesaplama yöntemi değişti: Maaş zamları aynı olacak SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri dikkat! Hesaplama yöntemi değişti:... Haberi Görüntüle

1 MİLYAR VARİL PETROL KEŞFEDİLDİ

Şırnak Valisi Osman Bilgin yapılan çalışmaların sonuçlarını açıkladı. Sonuçlar adeta pes dedirtti.

Esma Çevik ve Şehit Aybüke Yalçın sahalarında yapılan çalışmalar sonucunda 200 milyon varil ve 1 milyar varil petrol rezervine ulaşıldığı ifade edilmiştir. Ayrıca, Şırnak genelinde 8 ayrı bölgede keşif çalışmalarının devam ettiği belirtilmiştir.

Bu gelişmeler, Şırnak'ın enerji sektöründe önemli bir rol oynayabileceğini ve bölgeye ekonomik canlılık getireceğini göstermektedir. Petrol rezervlerinin keşfedilmesiyle birlikte yerel halkın istihdam edilmesi, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak ve Şırnak'ın sosyoekonomik yapısını olumlu yönde etkileyecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading