Yandex Metrica

Peş peşe gelen zamlardan sonra sürücüleri rahatlatacak haber! Akaryakıta yeni indirim: Depolarınızı bu tarihte fulleyin!

Peş peşe gelen zamlardan sonra sürücüleri rahatlatacak haber! Akaryakıta yeni indirim: Depolarınızı bu tarihte fulleyin!

Akaryakıt fiyatları sürücülerin hergün araştırığı konuların başında geliyor. Özellikle brent petrol fiyatlarında ve döviz kurunda meydana gelen değişimlerin akaryakıt fiyatlarını anında yön değiştirmesine neden oluyor.   

Ekonomi

01.04.2024, 18:12

Akaryakıt fiyatları için beklenen müjdeli haber sonunda geldi. Benzin ve motorin fiyatlarında meydana gelen değişiklikler akaryakıt fiyatlarını takip edenlerin dikkatinde. Aktarılan son habere göre 23 Mart 2024 tarihinden itibaren motorin fiyatlarında indirim gelmesi öngörülüyor. 

Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak! Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak! Haberi Görüntüle

MOTORİNE İNDİRİM MÜJDESİ! 

Motorin fiyatlarına beklenen indirim haberi sabah saatlerinde geldi. Aktarılan son habere göre motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim yapılacağı öğrenildi. Bir gece önce gelen zam haberi sonrasında indirim haberinin verilmesi sürücüleri az da olsa rahatlattı.

Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba altın fiyatları Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba... Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL

Benzin fiyatı: 43,42 TL

Motorin litre fiyatı: 42,96 TL

LPG litre fiyatı: 21,92 TL

ANKARA

Benzin fiyatı: 44,18 TL

Motorin litre fiyatı: 43,78 TL

LPG litre fiyatı: 21,89 TL

İZMİR

Benzin litre fiyatı: 44,38 TL

Motorin litre fiyatı: 43,97 TL

LPG litre fiyatı: 21,51 TL

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading