Yandex Metrica

Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak!

Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak!

ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell, altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir açıklama yaparak piyasalara yön verdiği belirtilerek Powell, son zamanlarda dalgalı seyreden altın fiyatları hakkında tahminleriyle şaşırttı.   

Ekonomi

23.04.2024, 10:24

Özellikle yıl sonunda altın fiyatlarının ne olacağına dair merak büyük. Bu noktada JP Morgan gibi küresel bankaların açıklamaları önem taşıdığı ifade edilerek JP Morgan Emtia Araştırma Başkanı Natasha Kaneva, altın fiyatlarının 2 bin 500 dolara kadar çıkabileceğini vurguladı. Bu açıklama, altın piyasasında yeni bir beklenti oluşturdu ve yatırımcıları harekete geçirdi.

Karadeniz'de doğalgazdan sonra petrol müjdesi! Bakan Bayraktar üç ili işaret etti Karadeniz'de doğalgazdan sonra petrol müjdesi! Bakan Bayraktar üç ili işaret... Haberi Görüntüle

FAİZ İNDİRİMİ ALTINDA DALGALANMAYA NEDEN OLABİLİR 

Altın fiyatları, uluslararası piyasalardaki çeşitli gelişmelere bağlı olarak sürekli dalgalanıyor. Özellikle ABD Merkez Bankası’nın faiz indirimi sinyalleri, altın fiyatlarında önemli değişikliklere neden oluyor. Yılın ikinci yarısında faiz indirimlerinin başlayabileceği beklentisi, altın fiyatlarının geleceği hakkında belirsizlikleri artırıyor.

Altın güne nasıl başladı? 26 Nisan 2024 güncel altın fiyatları Altın güne nasıl başladı? 26 Nisan 2024 güncel altın fiyatları Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN İÇİN 3.500 TL BEKLENTİSİ 

Altın fiyatlarındaki bu dalgalanmaları değerlendiren uzmanlar ve analistler, farklı senaryolar öne sürerken bazıları, altın fiyatlarının yükselebileceğini öne sürdü. Ayrıca bazıları düşüş beklentisi içinde olduğu belirtilerek ancak genel olarak, altın piyasasında belirsizliklerin devam ettiği gözlemlendiği vurgulandı. Tüm bunlarla beraber gündeme gelen bir açıklama da altın yatırımcılarını ilgilendiriyor. Konu ile ilgili olarak uzmanlar gram altının 3.500 lira seviyesine kadar çıkabileceğini belirtti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading