Yandex Metrica

Paralar bugün hesaplara yatıyor! 4a, 4b, 4c'liye müjde geldi: Emekliler bugün 8, 9, 10, 11, 12 bin TL alacak.

Paralar bugün hesaplara yatıyor! 4a, 4b, 4c'liye müjde geldi: Emekliler bugün 8, 9, 10, 11, 12 bin TL alacak.

16 milyon emeklinin merakla beklediği promosyon ödemeleri bugün itibarıyla başladı. 8 ila 12 bin lira arasında maaşına göre promosyon ödemesi alacak olan emekliler arama motoruna 2024 emekli maaşı banka promosyonu başvurusu nasıl yapılır sorusunu soruyor.

Ekonomi

23.04.2024, 13:36

Bu yıl emekli yılı olacak diyerek emeklilere peş peşe müjdeleri duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak emekli promosyonlarında artış olacağını bildirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı müjdelediği artış bugün hesaplara yatacak.

Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Haberi Görüntüle

2024 BANKA PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Milyonlarca emekli vatandaş promosyon başvurusu nasıl yapılır? sorusuna cevap arıyor. Emekliler maaş yatırma ve çekme konusunda bir kısıtlama almadıysa maaşlarını istedikleri bankalardan alabiliyor. Maaşlarını taşımak isteyenler bankaya bildirim yapmak zorunda. Bildirim banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Borsa bugün kapalı mı 24 Nisan? Borsa bugün açık mı, kapalı mı, işlem yapılır mı? Borsa bugün kapalı mı 24 Nisan? Borsa bugün açık mı,... Haberi Görüntüle

EMEKLİ TAAHHÜT SÜRESİ DOLMADAN BAŞKA BANKAYA GEÇEBİLİR Mİ?

Promosyon miktarı daha yüksek olan bankalara geçmek isteyen emekliler taahhüt süresi dolmadan da banka değişikliği yapılabiliyor. Ancak mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınıyor, kalanını ise iade ediliyor.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Haberi Görüntüle

PROMOSYON GÜNCELLEME BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Konuya ilişkin açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu bankalarının 25 Mart 2024 Pazartesi günü itibarıyla promosyon güncelleme başvurularını alacağını duyurdu.

BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi Haberi Görüntüle

PROMOSYON ÖDEMELERİ BUGÜN (28 MART) BAŞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli promosyonlarına ilişkin yaptığı açıklamada promosyon ödeme tarihleriyle ilgili bilgi verdi.

Söz konusu açıklamada Işıkhan, promosyon ödemelerinin 28 Mart itibarıyla hesaplara yatırılacağını belirterek, "Diğer bankalarla da, promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kısa süre içinde bu konuda da gelişmeleri emeklilerimiz görecek." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading