Yandex Metrica

Otomobil alacakları sevindirecek gelişme! Sıfır ve ikinci el için kredi verilecek! Düşük faiz ve uzun vade imkanı!

Otomobil alacakları sevindirecek gelişme! Sıfır ve ikinci el için kredi verilecek! Düşük faiz ve uzun vade imkanı!

Ziraat Bankası, son zamanlarda bankaların vatandaşa kredi kullandırmaktan kaçınmasına rağmen otomobil kredisi sundu. İşte otomobil kredisiyle ilgili detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Otomobil kredisi veren bankaların sayısı azalırken kamu bankaları harekete geçti. Otomobil fiyatlarında artış yaşanırken Türkiye’de araba almak isteyen birçok vatandaş bankalar tarafından verilen kredilerin vade ve faiz oranlarını araştırıyor.

Otomobil kredisi için Ziraat Bankası tarafından yapılan bir duyuru ile 0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için 48 aya varan vade ile kredi verileceği belirtildi. Ziraat Bankası'nın vereceği otomobil kredisi için resmi sitesi üzerinden bilgilendirme yapıldı. 

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri dikkat! Hesaplama yöntemi değişti: Maaş zamları aynı olacak SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri dikkat! Hesaplama yöntemi değişti:... Haberi Görüntüle

OTOMOBİL KREDİSİ İÇİN FAİZ VE VADE ORANLARI

Otomobil fiyatları araştırılırken karbon salımı çok daha az olan elektrikli ve hybrid araçların finansmanı kapsamında Yeşil Taşıt Kredisi kampanyası dikkat çekiyor. 

Ziraat Bankası tarafından verilecek kredi 0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için geçerlidir. 

Söz konusu kredi için 48 aya kadar vade imkânı sunuluyor. 

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

Kredi teminatı olarak araca Bankamız lehine rehin tesis edilecektir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat da istenebilir.

Ürüne ilişkin faiz oranlarından; Bankkart, KMH, İnternet Bankacılığı ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az dört tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.

Ayrıca banka bina yalıtımı ve kentsel dönüşüm; enerji, imalat, ulaştırma, tarım ve ormancılık gibi birçok sektördeki tesis ve fabrikalarınızda ise yeşil enerji dönüşümü, enerji kaynaklarındaki dışa bağımlılığın azaltılması ve çevresel zararların en aza indirgenmesi için de krediler sağlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading