Yandex Metrica

O tarihe kadar aldın aldın! Kelepir arsa satışları başladı: Milli Emlak'tan kaçırılmayacak fırsat

O tarihe kadar aldın aldın! Kelepir arsa satışları başladı: Milli Emlak'tan kaçırılmayacak fırsat

Arsa sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber az önce geldi. Milli Emlak, ellerinde kalan arsaları son derece uygun fiyatlarla satmak için kolalrı sıvadı. Sadece  1415 TL gibi düşük bir tutar ile arsa almanız mümkün.

Ekonomi

26.03.2024, 17:22

Milli Emlak'ın kaçırılmayacak arsa satış fırsatları başladı. Yatırım yapılacak alan arayışında olanlar için bu fırsatı değerlendirmek açısından faydalı. Uygun fiyatlarla arsa satışları için harekete geçildi ve belirlenen tarihe kadar işlemler bitecek.

Emekliler için 2 yeni düzenleme! Gözler Temmuz ayına çevrildi! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliler için 2 yeni düzenleme! Gözler Temmuz ayına çevrildi! En... Haberi Görüntüle

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Milli Emlak, sık sık uygun fiyatlı arsa satışlarıyla gündeme gelirken, şimdi de uygun fiyatlarla kiralama imkanı sunuyor. Son yayımlanan ilana göre, Eskişehir'de 5.575,67 metrekarelik bir arsa için sadece 1.410 TL'lik teminat ile kiralama fırsatı sunuluyor.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın direktifleri doğrultusunda Milli Emlak tarafından yapılan açıklamada, Eskişehir'de arsa kiralama bedelinin belirlendiği duyuruldu. 20 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleye ilişkin detaylar da açıklandı. İhaleye katılmak isteyenlerin teminat bedelini ödedikten sonra, 20 Mart tarihinde Eskişehir'in İnönü ilçesinde saat 10.00'da düzenlenecek olan ihaleye katılabilecekleri ifade edildi. En yüksek teklifi veren kişinin ise 5.575,67 metrekarelik arsayı kiralama hakkına sahip olacağı belirtildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading