Yandex Metrica

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 5-10-20-30 bin TL faizsiz kredi imkanı: Tek yapmanız gereken SMS atmak

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 5-10-20-30 bin TL faizsiz kredi imkanı: Tek yapmanız gereken SMS atmak

Bayram öncesi acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat. Nakit ihtiyacı olan milyonlarca vatandaşa müjde o bankadan geldi. Faizsiz 5-10-20-30 bin TL kredi kampanyası için yapmanız gereken şubeye gitmeden T.C kimlik numarasını sms olarak bankaya göndermek olacak.

Ekonomi

23.03.2024, 14:19

Ramazan ayı ve Ramazan bayramı öncesi nakit ve acil para ihtiyacı olan vatandaşlara faizsiz kredi imkanı geldi. Vatandaşlar Şubeye gitmeden T.C kimlik numarasını sms ile göndererek anında kredi alabilir. 

Altında işler tepetaklak: İslam Memiş elinde altın olanları uyardı: Bir sabah kalktığında... Altında işler tepetaklak: İslam Memiş elinde altın olanları uyardı: Bir... Haberi Görüntüle

ANINDA 30 BİN TL KREDİ

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar arama motoruna 10-30 bin TL faizsiz krediden nasıl yararlanabiliriz? sorusunu yöneltiyor. Peki vatandaşlar faizsiz krediden nasl yararlanır, şartları neler? Akbank tarafından  vatandaşlara sunulan 10- 30 bin TL faizsiz kredinin detayları belli oldu.

Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş hesaplama sistemi değişti Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş... Haberi Görüntüle

AKBANK'TAN FAİZSİZ 30 BİN TL KREDİ KAMPANYASI

Türkiye'nin en çok tercih edilen özel bankalarından Akbank nakit ihtiyacı olan milyonlarca vatandaşa faizsin kredi imkanı sunuyor. Akbank’tan 10.000 TL taksitli faizsiz nakit avans ve aynı zamanda 20.000 TL faizsiz kredi almak için Akbank mobil uygulaması üzerinden başvuru formunu doldurmanız yeterli oluyor. Akbank’ın bu kampanyası 31 Mart tarihine kadar geçerli ve sadece yeni müşterilere özel olarak sağlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading