Yandex Metrica

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 12 bin TL'ye kadar promosyon fırsatı! Bankalar harekete geçti! İşte başvuru tarihi

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 12 bin TL'ye kadar promosyon fırsatı! Bankalar harekete geçti! İşte başvuru tarihi

Milyonca emeklinin beklediği kamu bankalarındaki aylığa göre 8 bin TL ile 12 bin TL arasına çıkacak promosyonda başvurular 25 Mart’ta alınmaya başlanacak. Bu kapsamda özel bankaların da harekete geçerek verdikleri promosyonları arttırması bekleniyor. İşte detaylar...  

Ekonomi

01.04.2024, 17:24

Devlet bankalarında artacak promosyon başvuruları 25 Mart Pazartesi günü alınmaya başlayacak. Promosyon ödemelerinin arından özel bankalarda da ödemelerin artması bekleniyor.

Promosyon anlaşmalarında herhangi bir otomatik güncelleme olmadan, bakaların müşterilerle anlaşmaları geçerli kabul edilecek.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kayseri mitinginde yaptığı açıklamada, “Kamu bankalarımız bu yılki komisyon ödemelerini alınan aylığa göre 8 bin TL ile 12 bin TL arasında belirledi. Diğer bankalarında bu rakamın altında kalmadan vereceğini umuyorum” dedi.

Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını kaybetti Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını... Haberi Görüntüle

3 AYLIK ALMA SÖZÜ

Şu anda Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankaları, 3 yıllık aylık alma sözü karşılığında emeklilere aylık miktarlarına göre 3 bin ila 5 bin liralık promosyon ödemesi yapıyor.

Son açıklama kapsamında bu tutarlar, 8 bin - 10 bin lira aralığına yükseltilmiş olacak. Özel bankalar ise, kıyasıya bir yarışın yaşandığı promosyon ödemelerinde daha yüksek rakamlara çıkıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading