Yandex Metrica

Milyonlarca asgari ücretliye müjdeli haber! Bu tarihte rekor zam geliyor!

Milyonlarca asgari ücretliye müjdeli haber! Bu tarihte rekor zam geliyor!

Asgari ücrete yapılan ocak zamlar ile birlikte maaşlar 8500 TL'ye yükselmiş, vatandaşın alım gücünde bir artış göstermişti. Ankara kulislerinden sızan bilgilere göre asgari ücrete bir zam daha yapılması gündeme geldi.

Ekonomi

04.02.2024, 22:12

Milyonlarca asgari ücretli maaşlara ara zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken resmi hamle geldi. Ankara kulislerinden yansıyan bilgilere göre, asgari ücrete temmuz ayında ara zam yapılacak ve bu zam maaşlara yansıtılacak.

Kulis bilgisi: Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelmesi gündemde! Çalışanlar rahat nefes alacak Kulis bilgisi: Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelmesi gündemde! Çalışanlar... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SİNYALİ VERMİŞTİ

2023 asgari ücretin açıklandığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma yapmış ve bu konuşmasında olağanüstü bir durumun yaşanması halinde asgari ücrete yıl içerisinde bir zam daha yapılabileceğini söylemişti.

Asgari ücrete ara zam iddiasını en şiddetli bir şekilde gündeme getiren isim Ekonomi eski Bakanı Profesör Doktor Işın Çelebi olmuştu. Çelebi'nin iddialarına göre hükümet asgari ücreti 10 bin TL seviyesine çıkarmak için çalışma halinde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading