Yandex Metrica

Marketlerde yeni dönem! Depozito iade uygulaması başlıyor

Marketlerde yeni dönem! Depozito iade uygulaması başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, marketlerdeki depozito uygulamasının 2022 Ocak ayı itibarıyla başlayacağını belirtti.

Ekonomi

23.01.2024, 18:17

Murat Kurum, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile bağlı ve ilgili kuruluşlarının 2022 yılı bütçesine ilişkin sunum yaptı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2022 yılı bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda konuşan Murat Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde, daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna dair inancımızla, mazlumun ve mağdurun yanında durarak Türkiye'yi küresel iklim değişikliğiyle mücadelenin en önemli aktörü yapacağız" dedi.

Büyük düşüşe hazır olun! İslam Memiş tarih vererek duyurdu: Bu altın için son uyarı... Büyük düşüşe hazır olun! İslam Memiş tarih vererek duyurdu: Bu... Haberi Görüntüle

'İSTİŞARE SÜRECİNİ BAŞLATIYORUZ'

''İstişare sürecini başlatıyoruz'' diyen Bakan Kurum, "Düzenleyeceğimiz İklim Şurası'nda da emisyon ticaret sisteminden yeşil yatırımlara kadar çok çeşitli başlıklarda ve tüm sektörlerimizi ilgilendiren bir istişare sürecini başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin öncülüğünde birleştiler: 5 Müslüman ülke daha İsrail'e ticareti durduruyor! Türkiye'nin öncülüğünde birleştiler: 5 Müslüman ülke daha İsrail'e ticareti durduruyor! Haberi Görüntüle

DEPOZİTO SİSTEMİ

"Türkiye Çevre Ajansımızla depozito yönetim sistemini kuruyoruz. Online merkezi veri sistemini ve internet bağlantılı depozito iade makinalarımızı hazırlıyoruz. Uygulamayı 2022 Ocak ayı itibariyle başlatacağız"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading