Yandex Metrica

Kredi notunuz kırmızı listedeyse dikkat! PTT'den hiçbir ek belge göstermeden 50 bin TL alabilirsiniz

Kredi notunuz kırmızı listedeyse dikkat! PTT'den hiçbir ek belge göstermeden 50 bin TL alabilirsiniz

Nakit ihtiyacı için bankadan kredi çekmek isteyen ancak kırmızı listede olan birçok vatandaş ihtiyaçlarını karşılamak için formüller arıyor. Bu kapsamda PTT, kırmızı listede olan vatandaşların da kullanabileceği 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:37

Nakit para sıkıntısı yaşayan ve kırmızı listede olması sebebiyle bankalardan ihtiyaç kredisi çekemeyen vatandaşlar formül arayışındayken PTT yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda başvuru yapan kişilere 50 bin TL'ye kadar kredi ödemesi yapılacak. 

Vatandaşlar bu miktarı uygun vade ve faiz oranlarıyla geri ödeyecek. 

Cevdet Yılmaz'dan ekonomi programına vurgu: Kamuda tasarruf önceliğimiz Cevdet Yılmaz'dan ekonomi programına vurgu: Kamuda tasarruf önceliğimiz Haberi Görüntüle

İHTİYACINIZ KADAR ÇEKİM YAPABİLİRSİNİZ

Öte yandan PTT'den 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisinin tamamını değil de istediğiniz kadarını çekip kullanabilirsiniz. Bu kapsamda 10 bin, 20 bin,30 bin TL çekim yapmanız önünde herhangi bir engel bulunmuyor.

PTT’nin vereceği özel kredi detaylarıyla artık acil para arama telaşı içerisine girmenize gerek yok. Tam aksine en hızlı şekilde çekecek olduğunuz limit sonrasında gönül rahatlığı ile harcama yapma imkanına sahip olacak ve geri ödeme konusunda zor durumda kalmayacaksınız. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading