Yandex Metrica

Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz! Başvurular Vakıfbank’a yapılıyor! Bu daireler peşinatsız ayda 1.851 TL taksitle verilecek!

Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz! Başvurular Vakıfbank’a yapılıyor! Bu daireler peşinatsız ayda 1.851 TL taksitle verilecek!

Türkiye’de kira artışları hız kesmeden devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yüksek kiralara karşı, seçimden sonra hemen yeni bir düzenleme yapılacağını açıkladı. Bankalarda kendi bünyelerinde ev almak isteyen vatandaşlar için kampanya düzenliyor. Vakıfbank kendi resmi internet sayfası üzerinden, ev almak isteyenlere müjdeyi duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:48

Vakıfbank ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için haerekete geçti. Peşinatınız olsun yada olmasın ayda sadece 1.851 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. Bu bağlamda 125 metrekarelik 3+1 bahçeli ev, Vakıfbank aracılığı ile  sahibi olabilirsiniz.

Cevdet Yılmaz'dan ekonomi programına vurgu: Kamuda tasarruf önceliğimiz Cevdet Yılmaz'dan ekonomi programına vurgu: Kamuda tasarruf önceliğimiz Haberi Görüntüle

BANKADAN TEMİNATINIZIN  OLMASI GEREKİYOR 

Vakıfbank’tan satılık bu evin toplam maliyeti 112.500 TL. Almak isteyenler hemen aşağıda belirtilen link üzerinden bankanın resmi internet üzerinden başvurularını yapabilirler. Bunun için bankada 5.500 TL teminatınızın olması yeterli.

Erken emeklilik hayali kuranlar dikkat: Bu meslekler listeye alındı! Tek tek emekli oluyorlar Erken emeklilik hayali kuranlar dikkat: Bu meslekler listeye alındı! Tek... Haberi Görüntüle

İŞTE O EVLERİN ÖZELLİKLERİ 

Kamu bankasından satılık bu konut salon, 3 oda, mutfak, banyo, WC ve antre hacimlerinden oluşmakta olup, brüt 125 m2 kullanım alanına sahiptir. Peki Vakıfbank’tan satılık bu daire nerede? Genel Yapı özellikleri nasıl? Hangi ilimizde ve nasıl bir lokasyonda bulunuyor? 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading