Yandex Metrica

İstanbul'da ev alamayanlar yöntemi bakın neyde buldu?

İstanbul'da ev alamayanlar yöntemi bakın neyde buldu?

Özellikle son 1 yıldır olağanüstü düzeyde yükselen ev fiyatlarına karşı vatandaşlar çareyi arsa olmakta buldu. İstanbul'da ev fiyatlarının geçen yıldan bu yana yaklaşık yüzde 150 artış gösterdiği belirlendi.

Ekonomi

09.02.2024, 09:54

İstanbul'da ve Türkiye'nin diğer lokasyonlarında ev fiyatları günden güne artıyor. Araştırmalar, ev fiyatlarının geçen yıldan bu yana yüzde 150 artış gösterdiğini kaydediyor. Bu fiyatlardan ev yatırımı yapamayan vatandaşlar ise çareyi arsa almakta buluyor.

TBMM'nin gündemi emekliler: Maaş zammına ek sosyal refah desteğinin detayları belli oldu TBMM'nin gündemi emekliler: Maaş zammına ek sosyal refah desteğinin detayları... Haberi Görüntüle

TARLALARI 100-150 BİN TL'YE BULMAK MÜMKÜN

En ucuz konut milyon liralara yaklaştı. Ancak hala bazı tarlaları 100-150 bin lira gibi rakamlarla satın alabilmek de mümkün. Uzmanlar tarafından birikimlerini koruyabilmek için konut alamayanlar arsa ve tarla alarak enflasyona karşı dirençli şekilde birikimlerini koruma altına almış olabilir.

Sadece ev almaya gücü yetmeyenler değil, hobi bahçesi, prefabrik ya da karavandan ev yapmak isteyenler de uzak noktalarda uygun fiyatlı arsa ya da tarla arıyor.

Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı duyurdu: 4.000 TL'ye dayanacak Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı... Haberi Görüntüle

İŞTE EN ÇOK ARSA BAKILAN YERLER

İstanbul'da en çok arsa bakılan yerler Arnavutköy, Hadımköy, Çatalca, Çerkezköy ve Silivri olarak öne çıkıyor. Talep fazla olunca arsa fiyatlarında da artış görülüyor. 250 metrekare bir arsanın ortalama fiyatı 150-200 bin TL'den başlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading