Yandex Metrica

İş arayanlara müjde! İŞKUR resmen açıkladı! 100 bin kişi alınacak! İşte meslek listesi

İş arayanlara müjde! İŞKUR resmen açıkladı! 100 bin kişi alınacak! İşte meslek listesi

Bir yandan fabrikalar üretim artışına gidip bir yandan da turizm sektöründe sezon açılırken 100 bin işçi ihtiyacı meydana geldi. Özel sektör Türkiye İş Kurumu'nda 100 bin açık iş ilanı verdi. Güncel olarak İŞKUR'da 100 bin iş ilanı bulunuyor. İŞKUR 100 bin işçi ihtiyacı! Bu meslek gruplarında açık var!

Ekonomi

23.01.2024, 19:09

İŞKUR sayfasında güncel olarak 100 bin açık iş ilanı bulunuyor. Fabrikalar üretim artışına başladığı dönemde işçi arayışı ortaya çıktı. Turizm sektörünün de açıkmasıyla o alanda da eleman ihtiyacı doğdu. Özel sektör İŞKUR üzerinden ilan verdi. Güncel olarak İŞKUR'da 100 bin iş ilanı bulunuyor. İŞKUR 100 bin işçi ihtiyacı! Bu meslek gruplarında açık var!

İslam Memiş piyasalar alev alacak diyerek duyurdu: O tarihte yer yerinden oynayacak İslam Memiş piyasalar alev alacak diyerek duyurdu: O tarihte yer... Haberi Görüntüle

İŞKUR 100 BİN İŞÇİ İHTİYACI! 

İŞKUR işveren taleplerine göre güncel açık iş ilan sayısını açıkladı. Açıklanan verilere göre ülke genelinde işveren, İşkur üzerinden 100 bin eleman arıyor. Yaklaşık 20 bini beden işçisi (temizlik, inşaat, taşıma, yükleme-indirme vb.) ilanı bulunurken muhasebeci ilanları her zaman olduğu gibi yoğunluğunu koruyor. Yaz sezonun açılmasıyla birlikte turizm ve otelcilik elemanı arayışı da çoğalmış durumda. Şoför, özel güvenlik görevlisi, çağrı merkezi, perakende ve gıda vb. gibi birçok sektörde personele ihtiyaç var.

Çocuk sahibi her vatandaşa 3600 TL devlet desteği: Son başvuru tarihi 30 Nisan! Çocuk sahibi her vatandaşa 3600 TL devlet desteği: Son başvuru... Haberi Görüntüle

İŞKUR BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İŞKUR ilanlarına başvurmak için öncelikle İŞKUR'da kaydınız bulunmalı. Kaydınız yoksa esube.iskur. gov.tr adresinden ‘üye ol’ seçeneğine basarak ve TC kimlik numaranız ile gerekli bilgileri yazarak kaydınızı oluşturabilirsiniz. Sonra özgeçmiş sayfanızda bulunan öğrenim bilgileri ile meslek bilgileri kısımlarını doldurup  kişisel bilgiler bölümünde bulunan iş arama statüsü alanına tıklayın. İş arama statünüzü aktife almayı da unutmayın.

Özgeçmiş sayfanızı doldurup iş arama statünüzü aktife aldıktan sonra iş arayan sayfanızda iş ilanları bölümüne tıklayıp başvurusu süren kamu veya özel sektör işçi alım ilanlarına ulaşabilirsiniz. Bana uygun işler bölümüne tıkladığınızda sadece özgeçmiş sayfanızda bulunan bilgilerle eşleşen (kişisel durum, meslek, öğrenim bilgisi vb.) ilanlara bakabilirsiniz. İlgili ilanın üstüne tıkladığınızda ilana ilişkin detaylı bilgileri (genel hususlar, özel şartlar, meslek, öğrenim ve kişisel özellikler vb.) görüntüleyebilirsiniz.

Asgari ücrete temmuz ayında zam gelecek mi? 2024 Asgari ücrete ara zam var mı? Asgari ücrete temmuz ayında zam gelecek mi? 2024 Asgari ücrete... Haberi Görüntüle

BU MESLEK GRUPLARINDA AÇIK VAR!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading