Yandex Metrica

Hyundai 300 bin TL'ye satıyor ama bulabilene aşk olsun! İkinci eli 500 bine dayandı

Hyundai 300 bin TL'ye satıyor ama bulabilene aşk olsun! İkinci eli 500 bine dayandı

Matrah düzenlemesi sonrası vatandaşlar sıfır araç almak için bayilere akın etti. Hyundai marka araç tercih etmek isteyen vatandaşlar ise bayilerde araç yok cevabı ile karşılaştı. Çok sayıda vatandaş bayilerde araç olmamasını şikayet ederken, Hyundai'in indirim reklamlarını yayınlaması tepkilere sebep oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

Matrah düzenlemesi sonrası sıfır araç fiyatlarında 100 bin TL'ye kadar varan düşüşün ardından vatandaşlar otomobil bayilerine akın etti. 

Altın güne nasıl başladı? 26 Nisan 2024 güncel altın fiyatları Altın güne nasıl başladı? 26 Nisan 2024 güncel altın fiyatları Haberi Görüntüle

BAYİLER ARABA YOK GELMEZ DİYOR 

Sıfır araç sahibi olmak isteyen çok sayıda vatandaş, bayilere akın ederken kötü haberle karşılaştılar. 

Hyundai bayisine giden vatandaşlar her yerde yayınlanan indirim reklamlarına rağmen bayilerde sıfır araç olmadığını öğrendi. 

Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam edecek mi? İşte ekonomistlerin tahminleri... Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam... Haberi Görüntüle

SIFIRI YOK İKİNCİ ELİ VAR 

Bayi çalışanları ise i10 ve i20 gibi araçların bayiye ne zaman geleceklerini bilmediklerini hatta hiç gelmeyebileceğini belirtti. 

Diğer yandan bayilerde sıfır araç olmamasına rağmen araç satış sitesinde çok sayıda sıfır i10 koyulduğu görüldü. 

Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat etmezseniz... Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat... Haberi Görüntüle

SIFIRI 300 BİN İKİNCİ 500 BİN 

Yaklaşık 70 bin TL kadar ucuzlayan Hyundai i10'un resmi satış fiyatı 355 bin TL olması ve bayilerde bulunmamasına rağmen, söz konusu sitede 450-500 bin TL bandında satılıyor. 

6+6 düzenlemesine uymayan fırsatçı satıcılar araçların kilometresine 6001 yazarak bayilerden topladıkları sıfır i10 modellerini fahiş fiyatlardan vatandaşa satmaya çalışıyor. 

Sıfırları bayilerde bulunamayan i10 modelleri online satış sitesinde 500 bin TL'ye kadar satışa sunuluyor. 

Satanlar dizlerini dövecek! Hatice Kolçak'tan flaş konut yorumu: Rekora gidiyor Satanlar dizlerini dövecek! Hatice Kolçak'tan flaş konut yorumu: Rekora gidiyor Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR ŞİKAYET EDİYOR 

Diğer yandan çok sayıda vatandaş Hyundai bayilerinde araç olmadığına dair cevap aldıklarını belirterek şikayetlerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading