Yandex Metrica

Hesaplarınız mutlaka kontrol edin! Bakanlık resmen duyurdu! Bu ay içinde başvuru yapanlara 5.330 TL ödeme yapacak!

Hesaplarınız mutlaka kontrol edin! Bakanlık resmen duyurdu! Bu ay içinde başvuru yapanlara 5.330 TL ödeme yapacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım alan dar gelirli vatandaşlara ve öğrencilere destek ödemelerinin Mayıs ayında da yatacağını duyurdu. Vatandaşlar ise SED yardımlarının ne zaman yatacağını merak ederken, Aile Bakanlığı da ücretin bu ay ne kadar olacağı ve ne zaman yatacağını duyurdu. İşte detaylar...

Ekonomi

09.05.2024, 11:55

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı SED ödemelerine ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Bakanlık dar gelirli vatandaşalara ve öğrencilere yönelik yapılan destek ödemelerinin zamanında ödenmesi için hazırlıkların yapıldığını belirtti.

Ramazan bayramı sonrasında ise Temmuz ayı zammı sonrasında destek ödemelerinin arttırılması planlanıyor. 

Gram altın güne yükselişle başladı: 6 Mayıs Pazartesi güncel altın fiyatları Gram altın güne yükselişle başladı: 6 Mayıs Pazartesi güncel altın... Haberi Görüntüle

SED ÖDEMELERİNDE YENİ GELİŞME

Bakanlık SED yardımı alan ailelere özel yeni bir açıklama yaptı ve dar gelirli aileler için ödenen yardımlara ilişkin açıklamada bulundu.

Dünyaca ünlü ekonomistten kıyamet senaryosu: Altın sahipleri bir gecede beş parasız kalacak Dünyaca ünlü ekonomistten kıyamet senaryosu: Altın sahipleri bir gecede beş... Haberi Görüntüle

SED ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

Açıklamada yer alan bilgilere göre, SED ödemelerinin mayıs ayında başvuran kişilerin hesaplarına 20 Mayıs 2024 günü yatırılacağını duyurdu. 

SED yardımı alan vatandaşların hesaplarına ise belirlenen tarihte 5 bin 330 TL yatırılacağı duyuruldu.

Dar gelirli ailelerin ve öğrencilerin başvurdukları SED ödemelerinin 15 Mayıs- 20 Mayıs tarihleri arasında hesaplara yatırılması beklenirken, ödeme tarihlerinin detayları resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında bilgilendirileceği öğrenildi. 

BAT grubu sigaralara zam geldi mi 6 Mayıs? Dunhill, Kent, Lucky Strike, Rothmans, Winfield paket fiyatları ne kadar oldu? BAT grubu sigaralara zam geldi mi 6 Mayıs? Dunhill, Kent,... Haberi Görüntüle

TEMMUZ ZAMMI SED ÖDEMELERİNE YANSIYABİLİR

Temmuz ayında yapılacak zamma ilişkin sonrasında SED ödemelerinin yüzde 20,  yüzde 25 oranında artış sağlama ihtimali olduğu öğrenildi. 

Ödemelerin E- Devlet üzerinden TC kimlik numarası ve E-Devlet şifresi ile giriş yapılarak "Sosyal ve Ekonomik Destek Ödemesi" yazarak öğrenilebilecek. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Loading