Yandex Metrica

Gram altından sert düşüş! Yatırımcılar hayret içinde... Altın fiyatları ne kadar oldu?

Gram altından sert düşüş! Yatırımcılar hayret içinde... Altın fiyatları ne kadar oldu?

Amerika Merkez Bankasının 25 puan faiz artışı sonrasında faiz döngüsünde yavaşlayacağına ilişkin açıklama yapılırken altında beklenmedik düşüş gerçekleşti. Yatırımcılar altının düşmesinden endişeli.

Ekonomi

23.01.2024, 20:24

FED faiz kararları sonrasında gram altın rekor yükselişe geçti.FED kararı uzmanların yorumlarından hemen sonra gram altın 1.185 TL değerlerini görmüştü. Gram altın bu sabah itibariyle 1185 TL seyilerinden 1125 TL seviyeletine kadar düştü.

Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam edecek? Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam... Haberi Görüntüle

Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Haberi Görüntüle

"ALTIN FİYATLAMADA DESTEK OLUŞTURULABİLİR"

IKON Menkul tarafından hazırlanan altın analizinde şu sözlere yer verildi:ABD’de Tarım Dışı İstihdam 185 bin düzeyindeki beklentinin çok üzerinde 517 bin geldi. Bu veri sonrası ons altında görülen düşüşlerin etkisiyle de gram altın TL’de 1125 desteği test edildi. Altın fiyatlamada ise 1123.55 ve 1103.40 destek oluşturabilir."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu:  Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Haberi Görüntüle

ALTININ AKIBETİ NE OLACAK?

Birçok piyasa katılımcısı Powell’ın dezenflasyon yorumlarına odaklandığı görülürken, Milling-Stanley farklı bir açıdan Powell’ın Federal Rezev’in işinin henüz bitmediğine dair yorumlarına dikkat çekiyor.

Her ne kadar artış durumu devam eden faiz oranı ve artma beklentileri altın varlığında kısmi volatilte yaratıyor olsa da Milling-Stanley faiz artırımlarının hisse senedi piyasalarına çok zarar vereceği sebebiyle bunun sürdürülemeyeceğini ve ardından oluşan ortamda altın varlığının fayda sağlayacağını düşünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading