Yandex Metrica

Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam edecek?

Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam edecek?

Konut fiyatlarında uzun süredirdüşüş gözlemlenirken Ekonomist Hatice Kolçak'tan konut piyasası hakkında yeni açıklama geldi. YouTube hesabı üzerinden Kolçak, 'Malını satan, zarar eder' dedi.  

Ekonomi

01.05.2024, 01:00

Ekonomist Hatice Kolçak, YouTube hesabı üzerinden yaptığı yeni paylaşımda altın ve konut piyasasını değerlendirdi. Kolçak, ev satışlarında düşüş yaşandığını, yeni politikalar ile birlikte ev fiyatlarında ciddi bir artış yaşanacağını dile getirdi.

Asgari ücrete özel formül: Devlet devreye giriyor: O tarih ilk adım atılabilir Asgari ücrete özel formül: Devlet devreye giriyor: O tarih ilk... Haberi Görüntüle

''MALINI SATAN ZARAR EDER''

Ekonomist Hatice Kolçak, "Bu geçici bir dönemdir, geçer gider. Satıp yerine koyamayan zarar eder, alan kar eder. O dönemde satan herkes zarar etti ve bir daha o malı alamadı. 2019 yılında benzer bir örnek yaşadık, hatırlatmak istiyorum. Bugün satan zarar eder. Belki 3 ayda zararı görmeyebilirsiniz ama ileride aynı durumu yaşayabilirsiniz. 2021-2022 gibi birkaç sene sonra, satanlar pişman olacak ve aynı durumu yaşayacaklar." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading