Yandex Metrica

Faiz indirimi belirsizliğini koruyor! Kuyumculardan dikkat çeken açıklama: Gram altında yeni fiyat tahmini ortaya çıktı!

Faiz indirimi belirsizliğini koruyor! Kuyumculardan dikkat çeken açıklama: Gram altında yeni fiyat tahmini ortaya çıktı!

Altın fiyatları her geçen gün farklı dinamiklere bağlı dalgalı seyrini sürdürüyor. Piyasalardaki gelişmeleri yakından takip edenler için kuyumculardan altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. 

Ekonomi

12.05.2024, 09:07

Geçtiğimiz haftalarda peş peşe rekor kıran gram altın için yeni bir tahmin geldi. Yatırım yapmak isteyenler altın fiyatlarını yakından takip ederken, vatandaşlar altın fiyatlarının yıl sonunda ne durumda olacağını merak ediyor. 

Temmuz zammı tahminleriyle maaşlar sıfırdan değişti! Memur ve emekliye zammı farkı hesaplandı! İşte öğretmen, memur, doktor maaşları... Temmuz zammı tahminleriyle maaşlar sıfırdan değişti! Memur ve emekliye zammı... Haberi Görüntüle

ALTINDAKİ DALGALI SEYİR NE ZAMAN SON BULACAK? 

Sadece ülkemizde değil, aynı zamanda dünya genelinde de ABD Merkez Bankası’nın nasıl bir karar alacağı, faiz indirimine ne zaman başlayacağı yakından takip ediliyor. FED faiz indirimlerine ne zaman başlayacağı uzun bir zamandır belirsizliğini korumaya devam ederken, vatandaşlar altın fiyatlarındaki bu dalgalı durumun ne zaman sonlarak dalgalı seyrinden kurtulacağını merak ediyor.

İstihdam oranında dikkat çeken artış! Mart ayı işsizlik rakamları belli oldu! İstihdam oranında dikkat çeken artış! Mart ayı işsizlik rakamları belli... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN 3 BİN 500 TL'Yİ BULACAK 

Altın fiyatlarına ilişkin geçtiğimiz günlerde önemli değerlendirmelerde bulunan  Nevzat Kuyumculuk Genel Müdür Erhan Şakar, bozdurmak isteyenlerin altın fiyatlarının yükselmesini beklediğini vurgulayarak “Bozdurmak isteyenler ise fiyatın biraz daha artmasını bekliyor. Yıl sonuna kadar ya da seçimlerden sonra gram altının 3 bin 500 TL’yi göreceği söyleniyor. Altın artışıyla birlikte Trabzon burması, Trabzon hasırının fiyatı artıyor. Trabzon hasırının fiyatı takım olarak 300, 400 ve 500 bin TL’ye kadar kalınlığına göre fiyatı değişebiliyor. Bir önceki fiyatına göre 20-30 bin TL zamlandı” dedi. Şakar, açıklamasının devamında ise vatandaşların kesme altına çok fazla itibar etmemesi gerektiğini de söyledi. 

Yüz güldüren kampanya! Araç deponuz 180 TL indirimli dolacak Yüz güldüren kampanya! Araç deponuz 180 TL indirimli dolacak Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM 

Altın fiyatları son haftada düşmeye devam ediyor. Dün ciddi bir değer kaybı yaşayan altın fiyatları bugün de aşağı yönlü grafik çiziyor. Gram altın 2.382,38 TL'den işlem görürken, çeyrek altın 3.895 TL'ye geriledi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading