Yandex Metrica

Emekliyi sevindirecek promosyon hamlesi! En yüksek promosyonu verecek olan bankalar belli oldu: 25 bin TL'ye çıkacak...

Emekliyi sevindirecek promosyon hamlesi! En yüksek promosyonu verecek olan bankalar belli oldu: 25 bin TL'ye çıkacak...

EYT'liler beklediği EYT yasasına kavuştu. 2 milyon 250 bin kişi bu sayede emekli olabilecek. EYT'lilerin başvuru süreci devam ederken bankalar da yeni bir yarışa girdi. Promosyon tutarları 10 bin TL'yi bulurken bu rakamın ilerleyen günlerde 25 bin TL'yi bulması bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:35

EYT'liler beklediği EYT yasasına nihayet kavuştu. Yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte EYT'liler SGK önlerinde kuyruk oluşturdu. EYT'liler ilk maaşlarını Nisan ayında alacaklar.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçiye destek! Tam 21.1 milyar TL... Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçiye destek! Tam 21.1 milyar TL... Haberi Görüntüle

PROMOSYON TUTARLARI DA ARTIYOR

Bunun yanında bankalar da emekliler için harekete geçti. Yüz binlerce EYT'linin gözü bankaların vereceği promosyonlara çevrildi. 

Mevcut kampanyalarda emekliye verilen promosyon tutarları 7 bin 500 TL ile 8 bin 500 TL arasında değişiyordu ancak Nisan ayı yaklaştıkça promosyon tutarları da güncellenmeye başladı. Promosyon tutarlarında son rakam 10 bin liraya kadar yükseldi. Emekliler 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü verirse 10 bin liralık promosyonu nakit olarak alabilecek. EYT kuyruklarında da gündem banka promosyonu oldu. Emekliliği bekleyen yurttaşlar maaşları bağlanmadan hangi bankanın yolunu tutacağını araştırmaya başladı.

Asgari ücrete temmuz ayında zam gelecek mi? 2024 Asgari ücrete ara zam var mı? Asgari ücrete temmuz ayında zam gelecek mi? 2024 Asgari ücrete... Haberi Görüntüle

25 BİN TL'Yİ BULABİLİR

Henüz teklifini açıklamayan bankaların da promosyon tutarlarını yükseltmesi bekleniyor. TUKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez ise TV100’e yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Şu anda promosyonlar 7 bin 500 lira ile 10 bin lira arasındadır. Önümüzdeki günlerde bu rekabet kızışacak ve rakam 25 bini bulacak diye düşünüyorum. Çünkü 2 milyon 500 bin yeni müşteri her ay 14 milyar TL ucuz kaynak bankalara aktarılacak. Bu bankalar için önemli bir kaynak. Sadece verilen promosyon değil bankanın sağlayacağı diğer ek avantajların da değerlendirilmesi lazım.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading