Yandex Metrica

Emeklilere 11.000 TL seyyanen zam! SGK uzmanı tarih vererek müjdeyi duyurdu: Seçim öncesi gelebilir!

Emeklilere 11.000 TL seyyanen zam! SGK uzmanı tarih vererek müjdeyi duyurdu: Seçim öncesi gelebilir!

Emekliler için seçim öncesi refah seviyelerini artıracak zammın yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Zam yapılma umudunun kalmadığını düşünenler çoğunlukta olsa da SGK Uzmanı Ali Tezel, zamla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.   

Ekonomi

21.03.2024, 17:49

Türkiye’de emekliler maaşlarına zam yapılmasına dair konu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Özellikle seçimlerden dolayı emekliler yeni bir zamdan umutlu. Emeklilere sürpriz bir zam yapılacağını iddia eden SGK Uzmanı Ali Tezel, “Ben halen daha emekli zammında ümidimi kaybetmedim. 31 Mart seçimlerine kadar emeklilere bir zam mutlaka yapılacaktır. Emekli bayram ikramiyeleri bile 3.000 TL’de kaldı. Onun 7 Bin TL’ye yükseltileceğini düşünüyorum.” açıklamasında bulundu. 

Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM YAPILACAK 

Ali Tezel’in açıklamasına göre emeklilere iki bayramda bayram ikramiyesi olarak toplamda 6.000 TL değil 14.000 TL ödeme yapılacak. Bu da emeklilerin fazladan 8.000 TL bayram ikramiyesi ödemesi almaları anlamına geliyor.

Dizel araç sahiplerine müjdeli haber: Motorine indirim geldi! Dizel araç sahiplerine müjdeli haber: Motorine indirim geldi! Haberi Görüntüle

SEYYANEN ZAM UMUDU

En düşük emekli maaşı hakkında da konuşan SGK Uzmanı Ali Tezel, “Tüm emeklilere seyyanen zam yapılacak. Bu seyyanen zam ile beraber belki kök maaşlar değişmeyecek ama emeklilerin ellerine geçen para değişecek. Bu tutarın 11.000 TL olmasını bekliyorum. Böylece en düşük emekli maaşı da 10.000 TL’den 21.000 TL’ye yükselmiş olacak. Seçim öncesinde bunu yapmak zorundalar ve bundan dolayı da umutluyum.” dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading