Yandex Metrica

Emekli maaşı alanlara müjdeli haber geldi! 3 gün içerisinde 2500 TL hesabınıza yatacak

Emekli maaşı alanlara müjdeli haber geldi! 3 gün içerisinde 2500 TL hesabınıza yatacak

Emekli maaşı alanlar, ek gelir için bankaların promosyon haberlerini yakından takip ediyor. Bankalar ise alınan maaşa göre 2500 TL'ye varan promosyonlarla müşteri kazanmaya çalışıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:05

Milyonlarca emekli,bankaların ek promosyon haberlerini takip ediyor. Bankalar ise müşteri portföyünü genişletmek için yeni promosyon duyuruları yapıyor. 

Bir bankanın müşterisi olan emekliler, emekli maaşlarını çektikleri bankalardan ek ödeme (promosyon) alabiliyorlar. Promosyon ödemesi için SGK’nın belirlemiş olduğu koşullar geçerli oluyor. Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl aynı bankadan almayı taahhüt eden emekliler faydalanabiliyor. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlıyor.

Ev alma hayalleriniz gerçek oluyor! Düşük faizli 120 ay vadeyle o banka yeni kampanyasını duyurdu! Ev alma hayalleriniz gerçek oluyor! Düşük faizli 120 ay vadeyle... Haberi Görüntüle

GARANTİ BBVA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Garanti BBVA, emekli promosyonu şu şekilde:

1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 1.650 TL,
1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 2.100 TL,
2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 2.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

Promosyon duyurusu yapan Garanti BBVA, kampanyasını şu şekilde açıkladı:

1.000’e yakın Garanti BBVA şubesinden ve 5.200’ ü aşkın Garanti BBVA ATM’sinden emekli maaşınızı kolayca çekebilmeniz için, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğramanız yeter.

Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.

Son dakika.... Resmi Gazete'de yayımlandı: Mevduata uygulanan stopaj oranları değişti Son dakika.... Resmi Gazete'de yayımlandı: Mevduata uygulanan stopaj oranları değişti Haberi Görüntüle

3 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE HESAPLARA YATIYOR

Promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalaması sonrasında, en geç bankamıza ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir. Taahhüt süresi boyunca promosyona konu olan maaş için banka değişikliği gerçekleştirilemeyecektir.

Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı kuruma taşınması  durumunda; veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade edilecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading