Yandex Metrica

EMEKLİ İKRAMİYESİ SON DAKİKA GELİŞMESİ: İkramiyelere zam geldi: İşte emekliye maaşına göre ikramiye! Bakın kaç lira oldu? 

EMEKLİ İKRAMİYESİ SON DAKİKA GELİŞMESİ: İkramiyelere zam geldi: İşte emekliye maaşına göre ikramiye! Bakın kaç lira oldu? 

Emeklilere güzel haber duyuruldu. Emekli maaşı alanlar, maaşa göre bayram ikramiyesi alacak. Kurban Bayramı'ndan önce ödenecek miktar belli oldu. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Emekli maaşı alanlar milyonlarca vatandaşa müjde duyuruldu. Kurban Bayramı ikramiyesi güncellendi, zam haberi verildi. Artık maaşa göre bayram ikramiyesi dönemi başlıyor. Emekliler, bayram ikramiyelerini de maaşlarına göre alacak. ani bu durumda en düşük emekli maaşı üzerinden başlayacak bayram ikramiyesi en az 7.500 TL olacak.

Yastığının altında gram altın biriktirenler dikkat! Daha önce görülmemiş yükseliş olacak Yastığının altında gram altın biriktirenler dikkat! Daha önce görülmemiş yükseliş... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM SİNYALİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesi yaptığı Malatya ziyareti sırasında Bayram ikramiyesine zam sinyali vermişti. Malatya'da halka seslenen Cumhurbaşkanı, hem emekli maaşları için hem de bayram ikramiyesi zammı için çalışmaların başladığını duyurmuştu. Nihayet emeklinin beklediği o haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı arasında yürütülen çalışmalar sonucunda bayram ikramiyesi zammı netleşti.

Vatandaşlar sosyal medya üzerinden anlaştı! Restoran ve kafelere fahiş fiyat boykotu hafta sonu başlatılıyor! Vatandaşlar sosyal medya üzerinden anlaştı! Restoran ve kafelere fahiş fiyat... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİ 3000 TL OLACAK

Normal şartlarda Bayram ikramiyesine zam yılda bir kez açıklanıyordu. Ramazan Bayramı öncesinde de beklenen açıklama yapılmış bayram ikramiyesinin 2.000 TL olduğu duyurulmuştu. Ancak bayram ikramiyesine yeni zam geleceğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası bayram ikramiyesi ne kadar olacak sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisine göre bayram ikramiyesinin 3.000 TL'ye yükselmesi bekleniyor. 

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

EMEKLİYE MAAŞA GÖRE İKRAMİYE ÖDEMESİ

Kurban Bayramı öncesinde emekliye promosyon fırsatları da güncellendi. En düşük emekli maaşından başlayarak maaşa göre promosyon ödemesi yapılacak. Kurban Bayramı öncesi promosyon ödemeleri en az 7500 TL olacak. Maaş aralığına göre verilecek olan promosyon fırsatları 15.000 TL'ye kadar çıkıyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading