Yandex Metrica

Elektrik faturası tutarı 30 TL ve üzeri olanların taksit kampanyasından faydalanabilecek

Elektrik faturası tutarı 30 TL ve üzeri olanların taksit kampanyasından faydalanabilecek

Yapılan duyuruda, elektrik fatura tutarı 30 TL ve üzeri olanların taksit kampanyasından faydalanabileceği bildirildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:35

Gediz Parakende elektrik faturalarında geçerli taksit kampanyasını duyurdu. Duyuruya göre faizsiz 1 ay sonra ödeme veya 9 aya varan taksit imkanı sağlanacak. Gediz Perakende ve Kredim iş birliği ile düzenlenen kampanyanın şartları açıklandı.

Çikolata yemeyi unutun! Kakao fiyatlarına okkalı zam gelecek: Stratejiler değişecek Çikolata yemeyi unutun! Kakao fiyatlarına okkalı zam gelecek: Stratejiler değişecek Haberi Görüntüle

ŞARTLAR

Bu kampanyadan, Gediz Perakende faturasını ödemek isteyen tüm abone grubundaki müşteriler faydalanabilecek. Kampanyaya katılabilmek için TCKN ile Kredim’e üye olunması ve fatura ödemesinin ilgili Kredim hesabından yapılması gerekiyor.

Kampanyadan faydalanacak vatandaşlar uygulama mağazalarında yer alan Kredim aplikasyonunu cep telefonuna indirerek veya www.kredim.com.tr adresinden sanal kartlarını oluşturarak www.gedizperakende.com.tr sitelerinde bulunan Hızlı İşlemler menüsünden faturalarını ödeyebilir.

Vatandaşların kampanyadan yararlanmak için tüm süreçlerini dijital ortamdan tamamlamaları gerekmektedir. Müşterilerimizin, www.kredim.com.tr adresinden veya Kredim mobil aplikasyonundan kendilerine özel oluşturulan skorlama ile limit oluşturması gerekmektedir.

Müşteriler, oluşturduğu kredileri www.kredim.com.tr adresinden web sitesinden veya Kredim mobil aplikasyonundan takip edebilir; geri ödemelerini tamamlayabilirler. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin fatura tutarı 30 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

Müşteriler, elektrik faturalarını faizsiz bir ay sonra ödeme veya özel faiz oranları ile 9 aya varan taksit seçenekleri ile ödeyebilir; faturalarının geri ödemelerini faizsiz bir ay sonraya erteleyebilir veya 9 aya kadar özel faiz oranları ile geri ödemelerini sağlayabilirler.

Kullanılan kredilerin geri ödemeleri www.kredim.com.tr adresinden veya Kredim mobil aplikasyonundan yapılabilecektir. Bu iş birliği abonelerimize ödeme kolaylığı sağlamak amacı ile yapılmış olup, elektrik hizmetinizin devam ettirilmesi için düzenli ödeme yükümlülüğü devam etmektedir.

60,00TL - 89,99 TL-2 taksit

90,00 TL - 119,99 TL 3 taksit

120,00 TL - 149,99 TL 4 taksit

150,00 TL - 179,99 TL 5 taksit

180,00 TL+ 6+ taksit

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading