Yandex Metrica

Dünya devi Togg'a hayran kaldı: Yeni modellerimiz için bizi motive etti

Dünya devi Togg'a hayran kaldı: Yeni modellerimiz için bizi motive etti

Yerli ve milli imkanlarla üretilen Togg, dünya devlerini de kendisine hayran bıraktı. Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem, Togg için heyecan verici olduğunu ifade etti. Togg’a ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Ghanem, Togg'un Türkiye için bir şans olduğunu söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:04

Togg hakkında önemli açıklamalarda bulunan Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem, "Togg hepimize heyecan verdi" diyerek hayranlığını ifade etti.

Log'un haberine göre; düzenlenen özel bir etkinlik kapsamında marka planlamalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem, Togg hakkında da önemli mesajlar verdi.

2023 yılından itibaren içten yanmalı motorlara yatırım ve geliştirme çalışmalarına son vereceklerini vurgulayan Ghanem, Togg oluşumunun Türkiye planlamalarını şekillendirmede belirleyici olduğunu net bir şekilde ifade etti.

Nakit para arayışına son! O banka sıfır faizle yüksek kredi imkanı sunmaya başladı! Nakit para arayışına son! O banka sıfır faizle yüksek kredi... Haberi Görüntüle

TOGG TÜRKİYE İÇİN BİR ŞANS

Yerli otomobil girişimi Togg'un Türkiye için bir şans olduğunu ifade eden Ghanem, "Togg, hemen herkes gibi bizi de çok heyecanlandıran bir proje oluyor. Bunun iç pazardaki kullanıcılar için bir şans olduğunu düşünüyor ve çok önemli bir adım olarak görüyorum." dedi. Ghanem, "Elektrikli otomobil sadece bir araç satım sürecinden ibaret değil. Bu aynı zamanda bir ekosistem, teknoloji ve şarj altyapısı gibi geniş kapsamlı bir çalışmayı getiriyor." ifadesini kullandı. 

Ghanem, açıklaması şu şekilde;

Kalpazanlar tarafından piyasaya satılıyor! Uzman isim uyardı: Altının gramajı üzerinden sahtekarlığa dikkat! Kalpazanlar tarafından piyasaya satılıyor! Uzman isim uyardı: Altının gramajı üzerinden... Haberi Görüntüle

TOGG PROJESİ HAYRAN BIRAKTI

"Tüm bunların tamamlanmasıyla kullanıcılar yeni dönemi erken süreçte deneyimleme şansına erişiyor. Togg projesinin hayata geçirilmesi Nissan olarak bizi de yeni teknolojilerimizi ve elektrikli modellerimizi daha hızlı şekilde Türkiye'ye getirme konusunda motive etti."

Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN VİZYON PROJESİ

Segmentinin en uzun aks mesafesine sahip doğuştan elektrikli otomobil, tasarımının yanı sıra teknik özellikleriyle de öne çıkıyor

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading