Yandex Metrica

Bunu yapan 200 TL daha az ödeyecek! Elektrik faturası yüksek gelenlere müjdeli haber

Bunu yapan 200 TL daha az ödeyecek! Elektrik faturası yüksek gelenlere müjdeli haber

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, elektrik faturasını ödemekte zorlanan dar gelirli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Söz konusu destek kapsamında vatandaşlara 200 TL'ye kadar elektrik faturası yardımı yapılacak.

Ekonomi

23.01.2024, 19:10

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, PTT aracılığıyla vatandaşlara elektrik faturası desteği sunuyor. Bu desteğin alınabilmesi için ailelerin ihtiyaç sahibi olduğunu kanıtlaması gerekiyor. 

Artan fiyatlara karşı harekete geçilmişti! Et fiyatlarındaki cep yangını sönmeye başladı: Et fiyatlarında dikkat çeken düşüş! Artan fiyatlara karşı harekete geçilmişti! Et fiyatlarındaki cep yangını sönmeye... Haberi Görüntüle

ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİ NE KADAR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirilmiş olan elektrik faturası yardımı tutarları, hane içerisinde yaşayan kişi sayısına ve dolayısı ile de aylık elektrik tüketimine göre belirlenmiştir. Bakanlığın yaptığı yardım tutarları şu şekildedir:

1-2 kişilik hanelere: 103 TL
3 kişilik hanelere: 137,33 TL
4 kişilik hanelere: 171,67 TL
5 kişilik hanelere: 206 TL

Ebrar Sitesi'nde depreme dayanıklı yeni binalar yükseliyor: Şazibey'in komşusu Azerbaycan olacak Ebrar Sitesi'nde depreme dayanıklı yeni binalar yükseliyor: Şazibey'in komşusu Azerbaycan... Haberi Görüntüle

ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİNE NASIL BAŞVURULUR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirilmiş olan elektrik faturası yardımı hizmetine, Sosyal Hizmet Müdürlükleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ile e-devlet sistemi aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Başvurusu onaylanan vatandaşların ilgili faturaları ile PTT şubelerine gitmeleri yeterlidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading