Yandex Metrica

Bunu da gördük! Dünyaca ünlü cips markasına yüzde 100 zam: Bakın kaç TL oldu

Bunu da gördük! Dünyaca ünlü cips markasına yüzde 100 zam: Bakın kaç TL oldu

Türkiye'de yeni gün sabahında herkesin tükettiği o popüler ürün fiyatının 47.5 olduğu ortaya çıktı. Eskiden ücretsiz dağıtılan o ürün artık 47.5 TL'den satılıyor. Zam sonrası tüm vatandaşlar şaşkına döndü.

Ekonomi

29.02.2024, 17:13

Türkiye'de zam haberleri peş peşe açıklanmaya devam ediyor. Yıllar önce alınan gazete sonrası hediye olarak gönderilen 7'den 70'e herkesin tükettiği ürünler arasında yer alan Pringles'a rekor zam geldi. Çocukların severek tükettiği ve tüm dünyada popüler abur cubur ürünleri arasında olan Pringles'ın fiyat etiketinde ki değişim vatandaşların gündeminde yer aldı.

Türkiye'de yüzlerce abur cubur ürünü arasında yıllar boyunca pahalı olması sebebiyle alırken iki üç kez düşündüren Pringles ürünü şimdilerde ise göz ucuyla bakılmaya korkulur hale geldi. Eski dönemlerde ücretsiz olarak dağıtılan ürünün bir yıl içerisinde ki fiyat değişimi gündeme bomba gibi düştü. Bir yılda %400'ün üzerinde zam alan ürünün yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı. Ürünün etiket fiyatı birçok markette 46 TL'den başlayarak 50 TL'ye doğru ilerliyor. 

19 Nisan benzin ve motorin fiyatlarına indirim sinyali: Brent petrol yüzde 5 düştü 19 Nisan benzin ve motorin fiyatlarına indirim sinyali: Brent petrol... Haberi Görüntüle

ÜCRETSİZ DAĞITILIYORDU

Yıllar önce Star Gazetesi alanlara hediye olarak dağıtılan Pringles ürünlerini bir vatandaşın hatırlatması ise herkesin hafızasını tazelemesine neden oldu.

Sosyal medyada bir anda paylaşılarak gündemde büyük etki yaratan o paylaşım sonrası vatandaşlar eski dönemde ücretsiz olarak verilen Pringles ürünü sonrasında bugün ki fiyat etiketi ile güne başladı.

Çalışmalar başladı! Siirt'te petrol arama sondajı yapılacak Çalışmalar başladı! Siirt'te petrol arama sondajı yapılacak Haberi Görüntüle

PRİNGLES FİYATI 47.5 TL'YE ULAŞTI

165 gr Pringles ürününün sosyal medyada paylaşılan fiyat etiketi bir anda gündem oluşturdu. Fiyat etiketinde de yer aldığı gibi değişim 20 Ekim tarihinde gerçekleşti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading