Yandex Metrica

Bakanlıktan başvuranlara destek ödemesi! e-Devlet üzerinden kontrol edin! 4.337 TL'lik ödeme PTT üzerinden yapılacak!

Bakanlıktan başvuranlara destek ödemesi! e-Devlet üzerinden kontrol edin! 4.337 TL'lik ödeme PTT üzerinden yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sağladığı destek ödemeleri sürerken vatandaş destek ödemelerinin hesaplara yatırılıp yatırılmadığını merak ediyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sağlanan destek ödemeleri son zamanlarda artarak sürdürülüyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başlattığı çeşitli programlarla ihtiyaç sahibi ailelere ve bireylere ödemeler yapıyor. 

Devlet tarafından ödenen desteklerle ilgili vatandaşlar tarafından pek çok sorunun cevabı merak ediliyor. Ödenen desteklerle ilgili detayları araştıran vatandaşlar ödemelerin de hesaplara ne zaman yatırılacağını merak ediyor. 

Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Haberi Görüntüle

BAŞVURANLARA 4.337 TL

Her ay yaşlı ve engelli vatandaşların bakımı için ödeme yapan devlet, bu ayda 4 bin 337 TL yardım ödemesi sağlayacak. Yaşlı ve engelli bireylerin kendi ihtiyaçlarını sağlayamaması üzerine bakımları için yakınlarına 4 bin 337 TL destek ödemesi veriliyor. 

Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Haberi Görüntüle

E-DEVLETTEN KONTROL EDEBİLİRSİNİZ

Yaşlı ve engelli vatandaşların bakımından sorumlu olan kişilerin hesabına yatırılan destek ödemesinin nasıl sorgulanacağı merak ediliyor. Söz konusu destek ödemesi için e-Devlet üzerinden  “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” yazarak sorgulama yapabilirsiniz. Öte yandan SMS üzerinden sorgulama isteyenler ise Ziraat Bankası hesabı için BAKIYE yazıp 4737’e SMS göndererek hesabına para yatırılıp yatırılmadığını öğrenebilir. 

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading